ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Θέμα ωρών είναι οι εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και του αν αυτά θα καταλήξουν στην ΕΡΤ.
Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, οι οικονομικές προτάσεις των δυο ομάδων έχουν διαβιβαστεί ήδη στους αρμόδιους υπουργούς (Παππά, Τσακαλώτο, Ζορμπά).
Εκείνοι λοιπόν θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν αν θα κάνουν δεκτό το συγκεκριμένο deal, το οποίο υπάρχει δικαίωμα να ενεργοποιηθεί ως το Σάββατο.
Εφόσον αυτό συμβεί, ο σχετικός φάκελος θα διαβιβαστεί στον Γιώργο Χουλιαράκη, ώστε να αλλάξει ο προϋπολογισμός και να συμπεριληφθεί σε αυτόν.
Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΡΤ θα ήταν πολύ χαρούμενη αν στο συνολικό «πακέτο» συμπεριλαμβανόταν και ο Ολυμπιακός, στην περίπτωση που είχε κάνει δεκτή τη δημόσια πρόσκληση που του είχε απευθύνει.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο