Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη "διαρροή" για MasterChef: Είναι οριστικό - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-04-26 17:08:00

Μεγάλη "διαρροή" για MasterChef: Είναι οριστικό - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη "διαρροή" για MasterChef: Είναι οριστικό - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διέρρευσε το όνομα και σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις. Φτάσαμε ωστόσο στην τελική 10αδα και η αγωνία πλέον στο ριάλιτι μαγειρικής κορυφώνεται.

Η ομαδική δοκιμασία βρήκε νικητές την Κόκκινη Ομάδα του Masterchef που πανηγύρισε τη νίκη της. Το έπαθλο ήταν ένα γεύμα στο εστιατόριο του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Η Μπλε Ομάδα έμεινε πίσω και οι παίκτες της διαγωνίστηκαν για την ασυλία. Η δοκιμασία είχε να κάνει με τηγανητά αυγά. Πιο γρήγορος ήταν ο Τζιοβάνι που κέρδισε και την ασυλίια.

Το χειρότερο χρόνο έκανε ο Παύλος που ήταν και ο πρώτος υποψήφιος. Ο ίδιος δε φάνηκε να το παίρνει ιδιαίτερα βαριά, καθώς το πιάτο του στη δοκιμασία ήταν από τα χειρότερα, ούτως ή άλλως.

Τη Μ. Δευτέρα, η υπόλοιπη ομάδα θα ψηφίσει το δεύτερο υποψήφιο. Για πρώτη φορά το κλίμα δε θα είναι εκρηκτικό αλλά φορτισμένο συγκινησιακά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεύτερη υποψήφια θα είναι η Λία που είχε αναλάβει το γλυκό με τον Παύλο.

Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και θα έρθουν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και οι κρίτες θα μείνουν δυσαρεστημένοι από την απόδοση των δύο παικτών.

Αυτή που τελικά θα αποχωρήσει είναι η Λία Μακροστεργίου.

Πηγή: lifebuzz.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags