Facebook Pixel Masterchef: Spoiler για Masterchef: Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί - Το αποκάλυψαν στο STAR! (Vid)
Life
| 2021-05-02 21:45:00

Spoiler για Masterchef: Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί - Το αποκάλυψαν στο STAR! (Vid)

Sportdog Team
Spoiler για Masterchef: Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί - Το αποκάλυψαν στο STAR! (Vid)

Οι πληροφορίες για την επόμενη αποχώρηση και το σχόλιο του Στέφανου, που ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του καναλιού και έκανε την δική του πρόβλεψη. Μάλλον κάτι ξέρει…

Το MasterChef κάνει ένα μικρό διάλειμμα, λόγω του Πάσχα και το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί στις οθόνες μας στις 5 Μαϊού. 

Και επιστρέφει με δοκιμασία αποχώρησης. Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης είδαμε την Ανούς, τον Ιωάννη και τον Τζιοβάνι να βγαίνουν στο τάκο μετά το τεστ δημιουργικότητας.

Η Ανούς είναι υποψήφια για 5η φορά, ο Ιωάννης για 7η φορά και ο Τζιοβάνι για 1η φορά. Μια λεπτομέρεια θα κοστίσει πολύ ακριβά σε έναν από τους τρεις παίκτες.

Ακόμα είναι νωρίς, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι η Ανούς θα είναι αυτή που θα βγάλει την ποδιά της και θα την δώσει στους κριτές. Μάλιστα, τις πληροφορίες αυτές ενίσχυση και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, ο Στέφανος που όντας καλεσμένος «Στη Φωλιά του ΚούΚου» προέβλεψε ότι θα φύγει η συγκεκριμένη παίκτρια!

Δείτε το βίντεο μετά το 12.30’’:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η… γκάφα της χρονιάς στο STAR - Ο Κρατερός αποκάλυψε τους δύο φιναλίστ του Masterchef (BINTEO)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags