Το MasterChef 5 είναι στη τελική ευθεία και στον Β’ ημιτελικό θα έρθουν τα πάνω κάτω με τα πιάτα των επίδοξων σεφ. Τι αναφέρουν τα spoiler και γιατί οι κριτές νευριάζουν και ιδιαίτερα ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στο επόμενο επεισόδιο του MasterChef 5 οι επίδοξοι σεφ θα εκπλαγούν με την κριτική που θα ακούσουν, καθώς θα γίνουν σημαντικά λάθη και θα υπάρξουν απίστευτες παραλείψεις υλικών στα πιάτα που πρέπει να ετοιμάσουν.

Σύμφωνα με τα spoiler, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ελπίζουν να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στον Α’ ημιτελικό και στις προηγούμενες δοκιμασίες. Παρόλα αυτά, όταν φτάνει η ώρα δοκιμής των πιάτων, αδυνατούν να πιστέψουν το αποτέλεσμα, καθώς ορισμένοι παίκτες, παρά το γεγονός ότι δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έχουν σημαντικές παραλείψεις.


Δείτε επεισόδια και highlights του MasterChef ΕΔΩ

Αρχικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρει κόκκαλα στο πιάτο του και θα φέρει γέλιο στους άλλους δύο κριτές, καθώς έχει «παράδοση» σε τέτοια περιστατικά. Όταν όμως δοκιμάσουν και οι ίδιοι, θα διαπιστώσουν ότι δεν ήταν «υπερβολικός» ή «άτυχος», αλλά πως είχε δίκιο.

Στη συνέχεια, ένα πιάτο θα έχει παρά πολύ κακό κακό marshmallow, ενώ σε κάποιο άλλο θα απουσιάζει τελείως το αλάτι και οι κριτές θα αναρωτηθούν εάν ο παίκτης δοκίμασε το φαγητό πριν το σερβίρει.

Ένας όμως θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει την Δευτέρα απο το MasterChef και αυτός θα είναι ο Κύπριος παίκτης Παύλος Χαππίλος, ο οποίος είναι και ο αυτός που κατάφερε να έχει την καλύτερη εξέλιξη απ’ όλους και μάλιστα να πετάξει αρκετά και δυνατά ονόματα απο το MasterChef!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: ΤΟΣΑ χρήματα παίρνουν οι παίκτες στο Masterchef - Ποιοι... πλούτισαν, ποιοι πήγαν τζάμπα!