Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ανατροπή στα τηλεοπτικά - "Κερδισμένοι" ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Εξέλιξη-φωτιά με Nova και CosmoteTV
Life
| 2021-06-03 12:07:00

Ανατροπή στα τηλεοπτικά - "Κερδισμένοι" ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Εξέλιξη-φωτιά με Nova και CosmoteTV

Ανατροπή στα τηλεοπτικά - "Κερδισμένοι" ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Εξέλιξη-φωτιά με Nova και CosmoteTV

Πού θα βλέπουμε τα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος; Η μάχη ανάμεσα στα δύο συνδρομητικά, οι τελευταίες πληροφορίες και η μεγάλη ανησυχία που υπάρχει στις ομάδες της Superleague. Κίνδυνος να χαθούν πάρα πολλά λεφτά.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι «μικρές» ΠΑΕ ανησυχούν έντονα πως οι «μεγάλες» θα μαζέψουν για άλλη μία φορά το χρήμα από τα τηλεοπτικά και στο τέλος θα λένε και «ευχαριστώ» για τα ψίχουλα που θα εισπράξουν. Η ανησυχία τους προκύπτει από το εξής;

Η Cosmote TV δεν έχει καταθέσει ακόμα πρόταση και μάλιστα τα στελέχη της λένε ότι μπορεί και να μην κάνουν τελικά κίνηση για το ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη η Nova έχει ξεκαθαρίσει ότι θα προσφέρει λιγότερα απ’ όσα πλήρωσε για να μεταδίδει τα παιχνίδια και των 14 ομάδων της ΣΛ1.

Το κανάλι της Κάντζας πέρυσι έδωσε πάνω από 52 εκατ. ευρώ και για τη νέα σεζόν, προγραμματίζει να προσφέρει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ λιγότερα. Ποιες ΠΑΕ θα φάνε στο «ψαλίδι»; Σίγουρα όχι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ακόμα και ο Αρης έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και έχει υπογράψει για ένα ποσό που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags