Masterchef: Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος τελικός, με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη να δίνουν τη μάχη τους για το μεγάλο έπαθλο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος προκάλεσε αναστάτωση στα social media μετά την... κάκιστη διάθεσή του στο επεισόδιο της Τρίτης, την Τετάρτη εμφανίστηκε σε καλύτερο mood και επέστρεψε στις δυνατές ατάκες.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο κριτής ρώτησε τη Μαργαρίτα «τι είναι το MasterChef» για εκείνη και η παίκτρια του τόνισε ότι ακόμα δεν ξέρει αυτήν την απάντηση. Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ρώτησε: «Αν σε φωνάξουμε, αν κάνουμε και εμείς άλλο MasterChef…» εννοώντας αν θα πήγαινε η παίκτρια ως guest καλεσμένη.

Η ατάκα αυτή «φουντώνει» τις φήμες περί αποχώρησης των κριτών του MasterChef 5 από το Star Channel, ρίχνοντας ουσιαστικά αυλαία στην συνεργασία τους με τον σταθμό και το μαγειρικό διαγωνισμό.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία η οποία ξεκίνησε από το «Πρωινό», πως οι τρεις κριτές έχουν δεχθεί πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί με ιδιαίτερα υψηλές χρηματικές απολαβές ώστε να ενταχθούν σε δικό του μαγειρικό διαγωνισμό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη αποκάλυψη για Τζιοβάνι - Λύθηκε το μυστήριο για το Masterchef - Χαμός με το… σαμποτάζ!