Masterchef: Ο πέμπτος κύκλος του MasterChef βρίσκεται τρεις ημέρες πριν την αυλαία του, αφού την Τετάρτη θα μάθουμε και οριστικά ποιος θα είναι ο φετινός νικητής που θα κερδίσει εκτός απο τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50,.000 ευρώ.

Μαργαρίτα και Διονύσης θα δώσουν τις τελευταίες μάχες του αυτή την εβδομάδα και έτσι ο πέμπτος κύκλος θα ολοκληρωθεί οριστικά!

Το μεγάλο θέμα όμως των τελευταίων εβδομάδων έχει σχέση με την επόμενη σεζόν του MasterChef αφού εδώ και καιρό υπάρχει η πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί, που ήρθε να ταράξει τα νερά του ριάλιτι και φυσικά του Star και δεν είναι άλλη απο το κλειστό τριετές συμβόλαιο που πρόσφερε ο Ατζούν με 1 εκατομμύριο ευρώ αμοιβή στον καθένα για να βάλουν την υπογραφή τους!

Η ανατροπή έσκασε και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλους στο «Έλα Χαμογέλα», η απάντηση δόθηκε απο τους τρεις κριτές και ήταν………αρνητική!

Το colpo grosso δεν έγινε, αφού το Star έκανε ρελάνς στους κριτές οι οποίοι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ Star έδωσαν ένα «ηχηρό “όχι” από τη μεριά τους μετά απο την συζήτηση που είχαν με το κανάλι, το οποίο τους έκανε καλύτερη πρόταση και την Πέμπτη, υπέγραψαν για τα επόμενα δύο χρόνια».

Πηγή: vfreaks.gr