Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Σε... απόγνωση Λιάγκας και Σκορδά - Ηχηρές αποχωρήσεις από "Το Πρωινό" - Σοβαρές καταγγελίες!
Life
| 2021-09-20 09:20:00

Σε... απόγνωση Λιάγκας και Σκορδά - Ηχηρές αποχωρήσεις από "Το Πρωινό" - Σοβαρές καταγγελίες!

Sportdog Team
Σε... απόγνωση Λιάγκας και Σκορδά - Ηχηρές αποχωρήσεις από "Το Πρωινό" - Σοβαρές καταγγελίες!

Ποιοι τους... παράτησαν και οι ανακοινώσεις που σόκαραν τους παρουσιαστές. Η εκπομπή ξεκίνησε καλύτερα από την περσινή χρονιά, αλλά πολλες γκρίνιες, πολλες αλλαγές, και όλα δείχνουν πρόβλημα.

Τι παίζεται με την εκπομπή “Πρωινό“  των παρουσιαστών Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα. Ξεκίνησε καλύτερα από την περσινή χρονιά, αλλά πολλες γκρίνιες, πολλες αποχωρήσεις, και όλα δείχνουν πρόβλημα.

Ας τα πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος που μετά την πρώτη εβδομάδα έφυγε και μάλιστα με σοβαρές καταγγελίες, για αθέτηση συμφωνίας.

 Με το που ξεκίνησε η εκπομπή τον είχαν γλάστρα και δεν πήρε την ευκαιρία που περίμενε. Το αποτέλεσμα ήταν ο Ασημάκόπουλος να μην κρύψει την δυσαρέσκεια του, αφού άλλα του είχαν υποσχεθεί και άλλα έγιναν.

«Είχαν συμφωνηθεί άλλα και έγιναν άλλα. Δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Δε μου ταίριαζε»

Στην συνέχεια είχαμε τον δημοσιογράφο Θάνο Μακρογαμβράκη.

Ο λόγος της αποχώρησης του ήταν ότι άλλα του είχαν πει και άλλα είδε να γίνονται. Πήρε το καπελάκι του και καπνός. Αρχικά δεν είχε γίνει δεκτή η παραίτηση του και έκανε μια εμφάνιση στην εκπομπή, αλλά μετά τέλος.

Ο τρίτος που την έκανε είναι ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Μάνος Μπανασάκης.

Για να μην σας τα λέμε εμείς διαβάστε τι γράφει στην ανάρτηση του στο Facebook:

«Η αποχώρηση μου από την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 είναι αποκλειστικά απόφαση δική μου. Η σχέση μου με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα παραμένει άριστη και τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη σύντομη αλλά ευγενική αποδοχή στην ομάδα τους.»

«Αλλού είναι τα “παρατράγουδα” στην παραγωγή αυτή που όταν απομακρυνθούν ίσως πάρουν οριστικά κεφάλι στα νούμερα με διαφορά ως εκπομπή.»

«Θα παραμείνω δημοσιογράφος μάχιμος χωρίς ΑΠΟΧΡΩΣΗ και πάντα το ρεπορτάζ μου θα είναι παρά πολύ καλά διασταυρωμένο πριν βγω στον αέρα να το πω. Δεν θα με επηρεάσει ΠΟΤΕ ο χρόνος ή ο ανταγωνισμός απλά για να μπει κάτω στην οθόνη ένας τίτλος».

Το κοινό υπάρχει; Ότι άλλα λέμε και άλλα κάνουμε…

Ποιος έχει σειρά παιδιά;

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags