Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: "Πάγωσε" η Ζέτα Μακρυπούλια - Η πιο εύκολη απάντηση στο Ρουκ Ζουκ - Ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα (Vid)
Life
| 2021-09-25 23:40:00

"Πάγωσε" η Μακρυπούλια - Έγινε... ρεζίλι με την πιο εύκολη απάντηση στο Ρουκ Ζουκ- "Όχι ρε @@" (Vid)

Sportdog Team
"Πάγωσε" η Μακρυπούλια - Έγινε... ρεζίλι με την πιο εύκολη απάντηση στο Ρουκ Ζουκ- "Όχι ρε @@" (Vid)

Παρά τις βοήθειες από την παρουσιάστρια και από όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό του παιχνιδιού, η παίκτρια δεν τα κατάφερε. Μπερδεύτηκε, αγχώθηκε ή απλά δεν ήξερε...

Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Εντυπωσιακά ξεκίνησε και τη νέα σεζόν το Ρουκ Ζουκ και ήδη τα όσα έχουν πει μέχρι τώρα οι συμμετέχοντες, μας έχουν δώσει μπόλικο υλικό.

Χθες σας γράψαμε για τα… ερωτικά υπονοούμενα από μία παρέα κοριτσιών και σήμερα θα σας δείξουμε ένα βίντεο που θα… τραβάτε τα μαλλιά σας.

Μία παίκτρια λοιπόν κλήθηκε να βρει διάφορους «προσδιορισμούς» για τον Μάνο Χατζιδάκι, ωστόσο όπως φάνηκε και από την αντίδρασή της με διάφορα… γαλλικά, αλλά και με όσα είπε στη συνέχεια, μάλλον δεν τον ήξερε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντως, προσπάθησε να τη βοηθήσιε, αν και δεν μπορούσε να το πιστέψει…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

"Προσβολές" στο Ρουκ Ζουκ για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Ήθελε να φύγει από την εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισοδιακά ξεκίνησε ο νέος κύκλος επεισοδίων στο «Ρουκ Ζουκ», καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα… βρήκε τον μπελά της.

Τι και αν συνήθως οι παίκτες που πηγαίνουν στο παιχνίδι την «αποθεώνουν« για την ομορφιά της, βρέθηκε κι ένας που δεν σταμάτησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να την… κράζει για την διαφορά ηλικίας τους!

Η όμορφη Ζέτα τον διόρθωσε πολλές φορές ευγενικά, όμως αυτός συνέχισε να πετάει σπόντες, μέχρι που τελικά η παρουσιάστρια δεν άντεξε και… ζήτησε να φύγει!

Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ μετά το 8.40’’:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags