Facebook Pixel Γιώργος Παπαδάκης: "Αποσύρεται" ο Παπαδάκης - Το Νο1 φαβορί για διάδοχός του - Κόντρα με τον κανάλι, ποιον φέρνει (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-10-02 15:24:00

"Αποσύρεται" ο Παπαδάκης - Το Νο1 φαβορί για διάδοχός - Κόντρα με το κανάλι, ποιον φέρνει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Αποσύρεται" ο Παπαδάκης - Το Νο1 φαβορί για διάδοχός - Κόντρα με το κανάλι, ποιον φέρνει (ΦΩΤΟ)

Ο έμπειρος δημοσιογράφος σκέφεται σοβαρά να σταματήσει την τηλεόραση και ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του, όμως υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες με το κανάλι.

Ο Γιώργος Παπαδάκης το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά για να ρίξει τίτλους τέλους το καλοκαίρι στην παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα. Ήδη η διαδοχολογία δίνει και παίρνει τα τελευταία 24ωρα, αν και όπως έχουμε γράψει ο ΑΝΤ1 θέλει να τον κρατήσει και του χρόνου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα ήθελε πολύ ο διάδοχός του να είναι ο… φυσικός. Δηλαδή ο γιος του Φοίβος. Ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. Πόσο μάλλον όταν θα έχει και τη βοήθεια του πατέρα του πίσω από τις κάμερες. Γιατί μη νομίζετε ότι ο Παπαδάκης θα κάθεται στο σπίτι του και δεν θα κατευθύνει την εκπομπή με την οποία έγραψε ιστορία.

Πάντως, αν αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από την παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα, υπάρχει το φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Μάλιστα το φαβορί είναι… δίδυμο! Ο λόγος για τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη. Οι οποίοι είτε ως «Πρωινοί Τύποι» είτε με το «Καλοκαίρι Μαζί» έχουν κερδίσει το κοινό τους.

Βέβαια, δεν πρέπει να βγάλει από την εξίσωση και η Ντόρα Κουτροκόη. Σας το είπαμε από την αρχή ότι η μεταγραφή της από το Open στον ΑΝΤ1 μόνο τυχαία δεν ήταν. Και ο στόχος ήταν να εγκλιματιστεί την πρώτη σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Και τη δεύτερη σεζόν να «παίξει» τις πιθανότητές της για το Καλημέρα Ελλάδα.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται να δοθεί η λύση με μεταγραφή από άλλο κανάλι. Πάντως, αυτό το ενδεχόμενο με τα τωρινά δεδομένα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Πιο πιθανό για παράδειγμα είναι να υπάρξει κάποια έκπληξη αλλά με δημοσιογράφο εντός του καναλιού. Που δεν περιμένει κανείς…

Πηγή: iciao.gr


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεραμίδα για Μουτσινά! Του… ανακοίνωσαν ότι "κόβεται" η εκπομπή του live - "Φεύγουμε δηλαδή;" (Vid)

 

 

Χαμός με Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 - Έξαλλος ο δημοσιογράφος - Τα... πήρε λόγω Λιάγκα και Σκορδά

Μια σκέψη που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων του ΑΝΤ1 αναφορικά με τη διάρκεια της δημοφιλούς εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» προκάλεσε τριγμούς στη πλευρά του Γιώργου Παπαδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com στο γνωστό δημοσιογράφο μεταφέρθηκαν πριν λίγες μέρες κάποιες σκέψεις που γίνονται στα υψηλά κλιμάκια του ΑΝΤ1 γύρω από την εκπομπή του κι έχουν να κάνουν με τη μείωση κατά μία ώρα της διάρκειας της. Κι αυτό γιατί εξετάζεται – λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού της πρωινής ζώνης από τη νέα σεζόν – το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά να βγαίνει στον αέρα μια ώρα νωρίτερα, στις 9 το πρωί.

Ο Γιώργος Παπαδάκης στο άκουσμα και μόνο της πληροφορίας αυτής έγινε έξαλλος και έσπευσε μάλιστα να ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ότι τον βρίσκει αντίθετο κάθε σκέψη που έχει στόχο τη μείωση της χρονικής διάρκειας της εκπομπής του Καλημέρα Ελλάδα. Παράλληλα ο Γιώργος Παπαδάκης έδειξε ενοχλημένος για τις διαρροές που κυκλοφορούν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε καμία περίπτωση πάντως οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δεν θα ήθελαν να έρθουν σε ρήξη – στη παρούσα φάση – με το γνωστό δημοσιογράφο στον οποίο επενδύουν πολλά και για τη φετινή σεζόν.

Πηγή: youfly.com

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags