Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”. Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ήθελαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει έρθει σε τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την παρουσίαση του project, όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το τελευταίο διάστημα τα στελέχη του καναλιού βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, προκειμένου να επιστρέψει στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού που ο ίδιος παρουσίασε και ανέδειξε πριν από αρκετά χρόνια.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το "The 2night Show” θα βρίσκεται και στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο” με αποτέλεσμα η παρουσίαση του "Εκατομμυριούχου” να φαντάζει υπερβολική. Ωστόσο από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του συγκεκριμένου project πέρασε και ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς ο οποίος έχει εξεταστεί και για άλλα projects στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τοποθετήθηκε για το θέμα και σχολίασε με νόημα πως "Θα απορήσω αν δώσουν τον «Εκατομμυριούχο» σε άλλον"!