Facebook Pixel Φάρμα: Κίνηση-ματ στη Φάρμα: Έκλεισε η… νέα Παναγιώταρου - Συμφώνησε να κάνει μπάνιο γυμνή (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-10-21 09:40:00

Κίνηση-ματ στη Φάρμα: Έκλεισε η… νέα Παναγιώταρου - Συμφώνησε να κάνει μπάνιο γυμνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κίνηση-ματ στη Φάρμα: Έκλεισε η… νέα Παναγιώταρου - Συμφώνησε να κάνει μπάνιο γυμνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κοπέλα δήλωσε έτοιμη να ασχοληθεί με τα ζώα, αλλά και να κάνει το μπάνιο μπροστά σε όλους χωρίς ρούχα…

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έκατσε για πολύ λίγο πέρυσι στη Φάρμα, ωστόσο οι εμφανίσεις της έχουν μείνει αξέχαστες. Κυρίως αυτές που απολάμβανε το μπάνιο της, φορώντας μόνο τα απαραίτητα.

Τα συγκεκριμένα επεισόδια είχαν χτυπήσει… κόκκινο στην τηλεθέαση, ενώ και τα βιντεάκια που είχαν κυκλοφορήσει σάρωσαν. Γι’ αυτό λοιπόν και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διατηρήσει το concept και βάζει άλλη μία κοπέλα στο σπίτι, που είναι πρόθυμη να κάνει κάτι αντίστοιχο.

 

Ο λόγος για την Αναστασία Γιούσεφ, που σε δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να κάνει μπάνιο με εσώρουχα!

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε ότι πρόσφατα δέχτηκε πρόταση γάμου και είπε το μεγάλο «ναι». Έδειξε μάλιστα, το εντυπωσιακό μονόπετρο στον αέρα.

«Έχω δεχτεί πρόταση γάμου. Την δέχτηκα, είπα το ναι, αλλά θα γίνει λίγο πιο μετά. Δεν σημαίνει ότι επειδή είπα ναι, θα γίνει τώρα, αλλά ναι θα γίνει», δήλωσε η Αναστασία Γιούσεφ. Στην συνέχεια, με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε για το ριάλιτι Φάρμα, όπου της πρότειναν μία πολύ καλή αμοιβή, η δημοφιλής χορεύτρια αναφέρθηκε και στο Instagram και τις απολαβές της ως influencer. Όπως αποκάλυψε: «Ήταν μία αρκετά καλή οικονομική πρόταση. Βέβαια, δεν υπερβαίνει κατά πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από την δουλειά μου. Ένας καλός μήνας στο Instagram με αρκετά give away και διαφημίσεις μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ».
nbsp;

Φάρμα: Τα πρώτα ονόματα που συζητούν με τον ΑΝΤ1

Τα πρώτα ονόματα που είναι κοντά στο να πουν το μεγάλο «ναι» για την είσοδό τους στη Φάρμα αποκάλυψε το Πρωινό. Μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί το όνομα της Μαρίνας Πατούλη, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «είναι έτοιμη να βρίσκεται στη “Φάρμα”.

Οι συζητήσεις γίνονται, το κλίμα είναι θετικό αν και δεν είναι ολοκληρωμένο». Στα νέα ονόματα που ακούστηκαν στην εκπομπή είναι και οι: Χρήστος Βολικάκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αναστασία Γιούσεφ, Μιρέλλα Μανιάνι και Αθανασία Τσουμελέκα.

Η Φάρμα: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις νέες εγκαταστάσεις

Οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι τελικά θα μπουν στη Φάρμα θα φιλοξενηθούν σε έναν καινούργιο χώρο, καθώς οι πυρκαγιές του Αυγούστου οι οποίες ξέσπασαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, έκαψε ένα μεγάλο μέρος του οικοπέδου γεγονός που ανάγκασε την εταιρεία παραγωγής και τον Ant1 να αλλάξουν τοποθεσία.

Ο καινούργιος χώρος ο οποίος θα φιλοξενήσει τη Φάρμα και τους 18 παίκτες βρέθηκε σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha, το πρωί της Δευτέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags