Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Η συμφωνία που "απογείωσε" τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τον... έφτιαξε πασίγνωστος πολιτικός (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-11-08 09:21:00

Η συμφωνία που "απογείωσε" τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τον... έφτιαξε πασίγνωστος πολιτικός (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η συμφωνία που "απογείωσε" τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τον... έφτιαξε πασίγνωστος πολιτικός (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής πήρε την εκδίκησή του και έστειλε μήνυμα σε... φίλους και εχθρούς. Μιλάει με νούμερα και στοιχεία!

Ψηλότερα από κάθε προηγούμενο Ενώπιος Ενωπίω της νέας τηλεοπτικής περιόδου κινήθηκε η πέμπτη κατά σειρά εκπομπή, με καλεσμένο τού Νίκου Χατζηνικολάου τον Γιώργο Παπανδρέου.

Στο σύνολο.. των τηλεθεατών κατάγραψε ποσοστό 16,3%, ενώ στην κατηγορία 18-54 ετών είχε 13,3%, όπως διαβάζουμε στο zoornalistas.com

Και στις δύο περιπτώσεις τα ποσοστά ήταν υψηλότερα από τις συνεντεύξεις των τεσσάρων προηγούμενων καλεσμένων.

Δηλαδή:

** Στην πρεμιέρα τής 1ης Οκτωβρίου, με τον Βασίλη Σπανούλη, είχε 13,6% τηλεθέαση στο σύνολο και 10,9% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό

** Στις 7 Οκτωβρίου, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, είχε στο σύνολο 15,1% και στην κατηγορία 18-54 12,1%.

** Στις 14 Οκτωβρίου, με την Εβελίνα Παποπούλια, κατέγραψε 14,7% και 11,1%.

** Στις 21 Οκτωβρίου, με τη Μαρία Ναυπλιώτιου, έφτασε στο 15,1% και στο 9,9%.

** Στις 28 Οκτωβρίου, με τον Πύρρο Δήμα, είχε 14,3% και 11,9%.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρίας μετρήσεων, της Nielsen, το Ενώπιος Ενωπίω τής Πέμπτης με τον Γιώργο Παπανδρέου, που άρχισε στις 23:39 και τελείωσε στη 1:22, παρακολούθησαν 420.000 τηλεθεατές.

 

Έκρηξη Νίκου Χατζηνικολάου με... ονόματα: "Θα αποκαλύψω ποιοι κρύβονται από πίσω" - Σκάει βόμβα!

Τους «κουκουλοφόρους του διαδικτύου», όπως τους χαρακτηρίζει, είναι έτοιμη να αποκαλύψει η Real News με έρευνά της που βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα δημοσιευτεί.

Αυτό ανήγγειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, με αφορμή τις επιθέσεις που γίνονται στο διαδίκτυο -τις οποίες δέχεται και ο ίδιος- ύστερα από σχόλια που δεν αρέσουν.

«Θα αποκαλύψουμε ποιοι κινούν τα ρομποτάκια, ποιοι κρύβονται πίσω από τους στρατούς των τρολ στο διαδίκτυο και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, μια τέτοια έρευνα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν αναφερθούν ονόματα με βάσιμα στοιχεία. Και το ενδιαφέρον αυξάνεται αν αποκαλυφθούν ονόματα δημοσιογράφων, γιατί, όπως ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου, «δυστυχώς εμπλέκονται και άνθρωποι του χώρου μας».

Μάλιστα έκανε λόγο για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, γιατί τα «μποτάκια», όπως χαρακτηρίζει τους διακινητές των τρολ, απειλούν και καθυβρίζουν.

Προ λίγων μηνών έγραψε tweet, ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος στον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε μέσω twitter:

«Κύριε Νάσο Ηλιόπουλε μαζέψτε παρακαλώ τα τρολ σας. Είναι θλιβερές οι…προληπτικές επιθέσεις εναντίον μου εν όψει της αυριανής συνέντευξης μου με τον Πρωθυπουργό. Και ανέντιμες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο twitter.

Πηγή: instanews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags