Ήταν το 2000 -ακριβώς 21 χρόνια πριν- όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ένα από τα πλέον αγαπημένα επεισόδια του «Κωνσταντίνου & Ελένης».

Ο λόγος για το 20ό επεισόδιο του Β’ Κύκλου με τίτλο «Της Μεταμορφώσεως», το οποίο διακωμωδεί σε ακραίο επίπεδο τον εθισμό που αποκτά κανείς όταν ξεκινά τις αισθητικές παρεμβάσεις. Το συγκεκριμένο επεισόδιο θεωρείται από τα πιο «σπάνια» του σήριαλ, καθώς δεν ανήκει σε αυτά που παίζονται συχνά σε επανάληψη.

Ήδη οι φανατικοί παραπονιούνται πως έχει παίξει ελάχιστα σε επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια, με τους πιο παρατηρητικούς να έχουν εντοπίσει ακόμα ένα «φάουλ» του ΑΝΤ1.

Ποιο είναι αυτό; Ότι ακόμα και όταν το «Της Μεταμορφώσεως» προβάλλεται σε επανάληψη, λείπουν πολλές σκηνές!

Μία εξ’ αυτών, η οποία σαφώς δικαιολογημένα έχει αφαιρεθεί, καθώς η σειρά πλέον προβάλλεται τα μεσημέρια, είναι εκείνη στην οποία η Ελένη Βλαχάκη ξεφυλλίζει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες της δουλειάς του Δρ. Βουλίδη. Σε αυτή, πέφτει πολύ… γυμvό, καθώς εμφανίζονται περισσότερες από 4 γυμvόστηθες γυναίκες, με τις φωτογραφίες να είναι -προφανώς!- παρμένες από περιοδικά διόλου κατάλληλου περιεχομένου.

Ομολογουμένως, η κίνηση αυτή του ΑΝΤ1 είναι απολύτως δικαιολογημένη, καθώς θα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αν οι συγκεκριμένες εικόνες προβάλλονταν κανονικά το μεσημέρι.

Να σημειωθεί, πάντως, πως στην ιστοσελίδα του ΑΝΤ1, οι σκηνές αυτές υπάρχουν κανονικά.