Facebook Pixel Σωτήρης Νίνης - Survivor: Η πρώην του Νίνη και φανατική Ολυμπιακός στο Survivor - Κίνηση ματ από Ατζούν με ξανθιά κουκλάρα!
Life
| 2021-12-22 09:20:00

Η πρώην του Νίνη και φανατική Ολυμπιακός στο Survivor - Κίνηση ματ από Ατζούν με ξανθιά κουκλάρα!

Sportdog Team
Η πρώην του Νίνη και φανατική Ολυμπιακός στο Survivor - Κίνηση ματ από Ατζούν με ξανθιά κουκλάρα!

Τη γνωρίσαμε ως πρώην κοπέλα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, τη θαυμάσαμε με τις παρουσίες της στο Γ. Καραϊσκάκης και πλέον περιμένουμε να τη δούμε με μαγιό στον Άγιο Δομίνικο...

Survivor spoiler: Το όνομα της Μαριάννας Λουμπρανού, φιγουράρει σε εκείνα της λίστας με τα ονόματα των Μαχητών του Survivor, απλά λίγο μεγαλύτερο, αφού αναφέρεται ως Μαριάννα – Χριστίνα Λουμπρανού Τσαγκλή.

Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένα κορίτσι έξω καρδιά, είναι μοντέλο και μάλιστα είχε λάβει και μέρος σε καλλιστεία του ΑΝΤ1 στο παρελθόν.

Ασχολείται με την νυχτερινή διασκέδαση, ενώ στο παρελθόν το όνομα της φιγουράριζε δίπλα απο ονόματα όπως του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Νίνη και του Bαγγέλη Μενιδιάτη, αδερφού του γνωστού τραγουδιστή, Χρήστου Μενιδιάτη.

Το όνομα της Μαριάννα Λουμπράνου είναι γνωστό απο το 2008 όταν και ήταν φιναλίστ στα καλλιστεία «Σταρ και Μις Ελλάς 2008».

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, αναμένεται να προσελκύσει πολλά βλέμματα πάνω της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ελπίζουμε να αντέχει και αθλητικά, γιατί σωματικά μπορεί να είναι καλλονή, αλλά χωρίς στίβο μάχης δύσκολα τα πράγματα.

Η Μαριάννα Λουμπράνου είναι 33 ετών, αφού είναι γεννημένη στις 17 Νοεμβρίου του 1988 και όπως είναι φυσικό χαρακτηρίζεται για το εκρηκτικό ταπεραμέντο της. Δεν αρκέστηκε μόνο στην ομορφιά της, αλλά ήθελε να σπουδάσει για να διευρύνει τους ορίζοντές της. Παράλληλα, ασχολείται και με τον αθλητισμό.

Φανατική Ολυμπιακός, παρότι είχε σχέση με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, την Μαριάννα Λουμπράνου θα τη βρείτε συχνά στο Καραϊσκάκης να φανατίζεται με την ομάδα της.

Γενικότερα πάντως είναι φανατική της «στρογγυλής θεάς» και παρακολουθεί πολύ ποδόσφαιρο καθώς και τις αναμετρήσεις των άλλων ομάδων όταν παίζουν σε ξένες χώρες.

Έχει πτυχίο στα αγγλικά, αλλά ξέρει και πιάνο ενώ έχει κάνει αρκετά χρόνια μπαλέτο και καράτε και στο σαλόνι της φιγουράρουν μετάλλια από τον στίβο (διακρίθηκε στα 200 μ. σε πανκυκλαδικούς αγώνες).

Κατάγεται από την Πάρο όπως θα δείτε και εσείς μιλάμε για μια πραγματική κούκλα!


Πηγή: tvfreaks.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags