Survivor spoiler: Αυτή η επιστροφή θα προκαλέσει σάλο και αναμένεται μάλιστα να ανεβάσει και τα νούμερα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο Ατζούν πάντα κρατάει μερικούς άσσους στο μανίκι για να βοηθήσει το ριάλιτι του και αυτή την φορά κρατάει ίσως τον κορυφαίο.

Σύμφωνα με το Survivor spoiler που έχουμε στα χέρια μας, η καλύτερη παίκτρια που πέρασε πέρυσι απο το Survivor αναμένεται να επιστρέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο και να είστε σίγουροι ότι αυτή την φορά έρχεται για να μείνει!

Όσοι καταλάβατε, καταλάβατε, δεν μιλάμε ούτε για Μαριαλένα, ούτε για Καρολίνα, δεν μιλάμε για καμιά απο αυτές που τελειώσανε το Survivor πέρυσι, αλλά για εκείνη που το ξεκίνησε και μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό απο την αρχή!

Φυσικά μιλάμε για την μια και μοναδική, την πανέμορφη και αξεπέραστη Κάτια Ταραμπάνκο η οποία είναι με το ένα πόδι στο αεροδρόμιο έτοιμη για να κάνει το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

Την διαρροή την γνωρίζουμε εδώ και μέρες, την επιβεβαίωσε όμως και ο Θοδωρής Ρακιτζής στην εκπομπή που κάνει στο Youtube και σίγουρα το όνομα της αλλάζει τα δεδομένα, αφού η Κάτια Ταραμπάνκο μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη, θα είναι η δύναμη των Διασήμων για τον φετινό πέμπτο κύκλο!

Για την ιστορία και μόνο το μοντέλο απο την Ουκρανία που φέτος έκανε και την προσπάθεια της ως ηθοποιός στην ταινία Bachelor 4 και αναμένεται να βρει στον Άγιο Δομίνικο τον Θανάση Βισκαδουράκη (ελπίζουμε να τον προλάβει), επιστρέφει να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στην μέση απο την περσινή χρονιά, όπου ένα από αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο δεν της είχε επιτρέψει να συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι.

Η επιστροφή της υπολογίζεται ότι θα γίνει στα μέσα Ιανουαρίου, για να συναγωνιστεί τις Άγριες Μέλισσες και φυσικά τον μεγάλο αντίπαλο το MasterChef 6.

Σίγουρα θα μιλάμε για επιστροφή ΒΟΜΒΑ!


Πηγή: tvfreaks.gr