Facebook Pixel Λάκης Λαζόπουλος - Ράδιο Αρβύλα: Καταγγελία-βόμβα Λάκη Λαζόπουλου για Ράδιο Αρβύλα - "Γι’ αυτό θέλουν να τους τελειώσουν"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-01-02 13:54:00

Καταγγελία-βόμβα Λάκη Λαζόπουλου για Ράδιο Αρβύλα - "Γι’ αυτό θέλουν να τους τελειώσουν"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγελία-βόμβα Λάκη Λαζόπουλου για Ράδιο Αρβύλα - "Γι’ αυτό θέλουν να τους τελειώσουν"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τοποθέτηση που θα προκαλέσει τεράστιο ντόρο για την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη. Γιατί πιστεύει πως το σκάνδαλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν είναι ο πραγματικός λόγος για την αρνητική κριτική στην εκπομπή του ΑΝΤ1;
 

Αποκαλυπτικός, αιχμηρός και καταγγελτικός ήταν για μία ακόμα φορά ο Λάκης Λαζόπουλος που δε μάσησε τα λόγια του καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους Ράδιο Αρβύλα, την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και φυσικά τη δική του απουσία από την τηλεόραση!

Ο ηθοποιός  που έχει ξεχωρίσει εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο , για τα αιχμηρά του κοινωνικοπολιτικά σχόλια, σχολίασε μεταξύ άλλων τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα. Με αφορμή μάλιστα για τις ραγδαίες εξελίξεις με τους  Ράδιο Αρβύλα, πέρα του ότι είναι πραγματικό το γεγονός με τον υπόδικο πλέον Στάθη Παναγιωτόπουλο, άφησε αιχμές για την κυβέρνηση καθώς όπως είπε ότι το σύστημα  δείχνει ότι θέλει να τελειώσει με αυτούς!

«Είναι πάρα πολύ άσχημο και δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Προκάλεσε ζημιά σε όλους τους Ράδιο Αρβύλα. Τους ανακάτεψε, τους διέλυσε. Με τους Αρβύλα πάντως, πέρα από το ότι είναι πραγματικό γεγονός αυτό με τον Παναγιωτόπουλο, φαίνεται ότι το σύστημα δείχνει ότι θέλει να τελειώσει με αυτούς. Να πάμε σε εκλογές χωρίς καμία αντίθετη φωνή»!

Όσον αφορά το υπουργικό σχήμα της κυβέρνηση Μητσοτάκη, επισήμανε ότι είναι: «επικεφαλής στα 3 υπουργεία είναι τρεις ακροδεξιοί. Δεν γίνεται να χειρίζονται την πανδημία, την ανάπτυξη, την λειτουργία του Κράτους, τρεις ακροδεξιοί. Είναι σαν να συνεργάζεται η Δημοκρατία με την Χούντα».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ήταν ένα (σ.σ. κόμμα) 3% που μετασχηματίστηκε και μπήκαν και άλλα 30% και αυτό το 30% δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ένας κόσμος προοδευτικός που ήρθε από αλλού κι έπρεπε ήδη να ανακαλύψουν ποιο ήταν αυτό το καινούργιο κόμμα.



** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριος καυγάς πριν την απόφαση για επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα - Ποιος τους κράτησε στον ΑΝΤ1!
 

 

Ξέσπασμα Λαζόπουλου: "Ο Πορνο-Στάθης διέλυσε την παρέα των Ράδιο Αρβύλα - Κανάκη πρέπει να..."

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει όσα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και καλεί τους "Ράδιο Αρβύλα" να μην εγκαταλείψουν τη σάτιρα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το δεύτερο επεισόδιο του Podcast του στο NEWS 24/7, με τίτλο «Στο στόμα του Λάκη».

Στο νέο επεισόδιο, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης και δημοσιογράφος σχολιάζει όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενώ την ίδια στιγμή καλεί την παρέα των "Ράδιο Αρβύλα" να συνεχίσει την εκπομπή, γιατί η τηλεόραση έχει ανάγκη τη σάτιρα.

"Μετά τον μπαρμπα-Στάθη ο πορνο-Στάθης. Μιλάω βέβαια για τον Στάθη τον Ραδιο Αρβύλα.. Να πω ότι δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι υπόλοιποι της παρέας γνώριζαν κάτι και τον κάλυπταν. Αυτό δεν το πιστεύω σε καμία απολύτως περίπτωση. Κι αυτές οι μαλακίες τύπου 'δείξε μου τον φίλο σου' και τα διάφορα που ακούγονται να θυμίσω ότι ο Ιούδας είχε πάρα πολύ καλούς φίλους, ενώ αντιθέτως οι πολύ καλοί φίλοι του είχαν τον Ιούδα για παρέα. Ο Ιούδας έκανε την δουλειά του και οι υπόλοιποι την δική τους", είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ενώ για το μέλλον των "Ράδιο Αρβύλα" ο ίδιος υποστήριξε: "Η μόνη δυσκολία φαντάζομαι, για την υπόλοιπη παρέα, είναι να σατιρίσουν τον πορνο-Στάθη επειδή έχει συνυπάρξει μαζί τους. Αυτό ομολογουμένως είναι μια δυσκολία. Γιατί δεν μπορείς να απομονωθείς, δεν μπορείς να λησμονήσεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν εκεί χρόνια πολλά".

"Εγώ τις πράξεις αυτές δεν τις θεωρώ ούτε απερισκεψία ούτε ήταν της στιγμής, ούτε νευρίασα με την κοπέλα μου και ανέβασα το βίντεο επάνω, γιατί αυτός ανέβαζε 10 χρόνια βίντεο, δεν ανέβασε αυτό το βίντεο. Και το να διασύρεις μια γυναίκα είναι αξιόποινη πράξη, με ενδεχόμενο δόλο, γιατί κανείς δεν ξέρει πως μπορεί ένας άνθρωπος, μια γυναίκα, να πάρει μια τέτοια υπόθεση διασυρμού της", συνέχισε.

"Ο πορνο-Στάθης λοιπόν διέλυσε την παρέα αυτή. Βλέπω ότι το σύστημα έχει μία λαχτάρα να τελειώσει και μ' αυτούς. Κι εγώ θα ήθελα να τους πω να συνεχίσουν τη σάτιρα, για να μπορεί να παραμείνει και μια εκπομπή σατιρική όρθια στην τηλεόραση. Αν μπορούν να έχουν την ελευθερία του λόγου, να συνεχίσουν τη σάτιρα", κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags