Άλλη μία επική στιγμή είχαμε στο Ρουκ Ζουκ, όταν η λέξη που έπρεπε να περιγράψουν οι παίκτες ήταν το «βέλασμα».

Κι όμως κάποιος δεν είχε ιδέα τι σημαίνει και αποφάσισε να αυτοσχεδιάσει για να την περιγράψει, με άσχημα αποτελέσματα!

Ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια δεν κατάλαβε τι έλεγε…

 

Ρουκ Ζουκ - "Η γριά που έχει ωραίο κ@λο" - Πάγωσε η Ζέτα Μακρυπούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Βροχή έπεσαν τα… μπιπ σε ένα ακόμα επεισόδιο του Ρου Ζουκ, καθώς η κατάσταση ξέφυγε και όσα ακούστηκαν δεν ήταν για μεσημεριανή εκπομπή.

Βέβαια, δεν υπήρχε κανένας λόγος να φτάσουμε ως εκεί, καθώς όλα ξεκίνησαν από τη λέξη «οικολόγος». Η παίκτρια για να τη περιγράψει, χρησιμοποίησε τη φράση «η γριά που έχει ωραίο κ…λο»!

Πώς κολλάει; Το ίδιο ρώτησε και η Ζέτα Μακρυπούλια και έλαβε τις απαντήσεις της!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Έξαλλος με "δάσκαλο" παίκτης του Ρουκ Ζουκ - "Ρε επιστήμονα, τι έγινε πάλι;" - Άφωνη η Ζέτα! (Vid)

Μπορεί το Ρουκ Ζουκ να είναι ένα από τα τηλεπαιχνίδια που έχουν ως στόχο τη διασκέδαση των τηλεθεατών, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όσοι πηγαίνουν εκεί διαγωνίζονται και θέλουν τα χρήματα!

Γι’ αυτό λοιπόν και κάποιοι θέλουν να φτάσει μέχρι τέλους και φυσικά μέχρι τη νίκη, που θα γεμίσει και πορτοφόλι τους. Όταν λοιπόν νιώσουν πως αδικούντα, όπως ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο, δεν διστάζουν να βάλουν τις φωνές ακόμα και στον… δάσκαλο!

Δείτε το βίντεο και προσέξτε την αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια:  

 

 

Βροχή... μπιπ στο Ρουκ Ζουκ - Ακατάλληλη περιγραφή με ιερόδουλη - "Πάγωσε" η Μακρυπούλια (Vid)

Αποφασισμένοι να νικήσει ήταν η ομάδα που παρουσιάστηκε σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του Ρουκ Ζουκ και δεν σταμάτησε σε κανένα εμπόδιο.

Όταν μάλιστα τους δόθηκε η λέξη «κάγκελο» για να περιγράψουν, έδωσαν ρεσιτάλ, καθώς όλοι αναφέρθηκαν στην… ιερόδουλη και στη γνωστή λαϊκή φράση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αρχικά γέλασε, όμως όταν άρχισαν να ακούγονται «γαλλικά» στον αέρα, κατάλαβε γρήγορα πως η κατάσταση ξέφυγε!

Δείτε το βίντεο μετά το 0.40’’: