Facebook Pixel Αντώνης Κανάκης - Ράδιο Αρβύλα: Χαμός με τον "καυγά" του Αντώνη Κανάκη - Δημόσια "συγνώμη" - Έκτακτη ανακοίνωση! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-02-12 09:37:00

Χαμός με τον "καυγά" του Αντώνη Κανάκη - Δημόσια "συγνώμη" - Έκτακτη ανακοίνωση! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός με τον "καυγά" του Αντώνη Κανάκη - Δημόσια "συγνώμη" - Έκτακτη ανακοίνωση! (ΦΩΤΟ)

Έξαλλος ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, ο λόγος της παρεξήγησης και η δημόσια συγνώμη για να μην υπάρχουν... χειρότερα!
 

Μετά το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το… κράξιμο που ακολούθησε προς τους Ράδιο Αρβύλα και συγκεκριμένα τον Αντώνη Κανάκη, ο γνωστός παρουσιαστής έχει αποφασίσει να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο!

Δεν είναι τυχαίο πως απάντησε ακόμα και στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πρώορο τέλος της εκπομπής, ενώ δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, που αφορά την παρέα των «Αρβύλα».

Τελευταίο… επεισόδιο λοιπόν, τα δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδίκτυο και αφορούσαν έναν υποτιθέμενο καυγά του σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το… ρεπορτάζ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στα χέρια πιάστηκε ο Αντώνης Κανάκης με έναν άγνωστο σε κεντρικό μπαρ της Θεσσαλονίκης. Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα είχε βγει με την παρέα του να γλεντήσει όταν τον πλησίασε -άγνωστος προς εκείνον- θαμώνας του μαγαζιού. Τα αίματα άναψαν όταν άρχισε ο άγνωστος άντρας να του ζητάει τον λόγο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την υπόθεση της πορνογραφίας. Στην αρχή ο Κανάκης τον αντιμετώπισε με ψυχραιμία στην συνέχεια, όμως, τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τους χωρίσουν»!

Το θέμα πάντως δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς το περιοδικό ICiao που το είχε στο εξώφυλλό του, του ζήτησε συγνώμη και δημοσίευσε πως δεν ισχύει.

Ιδού:

 

Οριστικό: Τέλος οι Ράδιο Αρβύλα πριν το Πάσχα - Σε... ΣΟΚ ο ΑΝΤ1 - Ο "εφιάλτης" επιστρέφει!

Μπορεί ακόμα να είμαστε στον Φεβρουάριο αλλά σε περίπου δυο μήνες από τώρα και οι Ράδιο Αρβύλα ετοιμάζονται για φινάλε. Ναι πολύ καλά το ακούσατε οι Θεσσαλονικείς αν και ξεκίνησαν τη σεζόν τον Νοέμβριο ετοιμάζονται για αυλαία πριν το Πάσχα.

Όχι δεν κόβονται. Και πώς άλλωστε θα μπορούσε να συμβεί αυτό από τη στιγμή που είναι η πλέον επιτυχημένη ζώνη στον ΑΝΤ1 με ποσοστά ρεκόρ.

Μαύρες πλερέζες στον ANT1 με το φινάλε των Ράδιο Αρβύλα

Το κανάλι ήδη έχει ρίξει μαύρες πλερέζες ωστόσο αυτό είναι το συμβόλαιο που έχουν εκ αρχής υπογράψει ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του. Άλλωστε αποτελεί πάγιο αίτημά τους σε όποιο κανάλι πηγαίνουν τελευταίοι να ξεκινούν τη σεζόν και πρώτοι να της κουνούν μαντήλι και φυσικά κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος.

Μάλιστα δεδομένου ότι φέτος το Πάσχα πέφτει νωρίς, οι Ράδιο Αρβύλα και μαζί το Βινύλιο θα ρίξουν αυλαία φέτος εκεί γύρω στα μέσα Απριλίου λίγο πριν δηλαδή την Μεγάλη Εβδομάδα. Και αν ο ΑΝΤ1 έχει ήδη ξεκινήσει να παθαίνει κατάθλιψη μόνο με την ιδέα, στον ανταγωνισμό ανοίγουν σαμπάνιες καθώς θα μπορέσουν να πάρουν ανάσα.

Το συμβόλαιο τους ωστόσο με τον ΑΝΤ1 δεν είναι μονοετές πράγμα που σημαίνει ότι ο εφιάλτης τους θα έχει και συνέχεια. Πάντως, ήδη στα τηλεοπτικά γραφεία τα στοιχήματα πέφτουν βροχή για το ποιος ή ποιο πρόγραμμα θα πάρει τη θέση τους με τον Εκατομμυριούχο να μοιάζει να είναι μια πιθανή λύση αλλά καθόλου σίγουρη και επιβεβαιωμένη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags