Σε δίλημμα φαίνεται πως βρίσκεται ο Acun Ilicali, το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός είναι προβληματισμένος για το αν πρέπει να βγάλει το Survivor All Star, την επόμενη σεζόν.

Μπορεί για κάποιους να φαντάζει νωρίς μια τέτοια συζήτηση, αφού στους δέκτες μας το ριαλύτι επιβίωσης μόνο με Διάσημους θα έκανε λογικά πρεμιέρα – αν τελικά βγει- λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά του 2023.

Ο ισχυρός άντρας των media, όμως, γνωρίζει πως πρέπει να κλείσει νωρίς τις συμφωνίες με τους διάσημους παίκτες λίγο πριν λήξει η φετινή σεζόν.

Ο λόγος είναι ότι μερικά από τα πρόσωπα που θέλει να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο στο επόμενο ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τηλεοπτικούς σταθμούς και παραγωγές για την επόμενη σεζόν.

Η τηλεοπτική πιάτσα είναι μικρή με τους εν δυνάμει παίκτες να μοιάζουν περιζήτητοι και ο Acun γνωρίζει πως για να έχει αυτούς που θέλει πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews και του Γιώργου Μπέζα, υπάρχει η σκέψη -δεδομένου ότι τα ριάλιτι δεν φέρνουν τα προσδοκόμενα στους πίνακες τηλεθέασης- όλες οι διαδικασίες και οι συζητήσεις για το Survivor All Star να «παγώσουν».

Και αυτό διότι ο ΣΚΑΪ φαίνεται να κάνει αλλαγή πλεύσης στον σχεδιασμό του προγράμματός του όσον αφορά την ψυχαγωγία.

Ο χρόνος πιέζει και μετρά αντίστροφα για τις μεγάλες αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν σε λίγες εβδομάδες.

 

Ρίχνει... βόμβα ο Λιανός στο Survivor - Ανακοίνωση μετά το ανακάτεμα των ομάδων - Αφίξεις στο νησί!

Το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει ξεκινήσει όχι και τόσο καλά θα έλεγε κάποιος. Όλοι αναζητούν παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι, αλλά αυτό δεν επετεύχθη μιας και η δυναμική των παικτών είναι πολύ χαμηλή φέτος. Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές.

Έκανε το θαύμα της και φέτος η παραγωγή. Εκεί που νομίζεις ότι όλα κυλάνε ομαλά, να και η νέα ροή των πραγμάτων. Όταν εννοούμε νέα ροή στη κυριολεξία όμως. Νέες ομάδες προσεχώς και όλα πλέον θα είναι τελείως διαφορετικά.

Φιλίες θα χαλάσουν, παίκτες με άλλους παίκτες θα έρθουν πιο κοντά, νέες ίντριγκες. Πλέον δεν θα μιλάμε για παιχνίδι επιβίωσης, αλλά για κανονικό ριάλιτι. Αυτό έχει μετατρέψει άλλωστε ο Ατζούν το φετινό Survivor. Αντί χρόνο με το χρόνο να το κάνει καλύτερο όλο και περισσότερο το φθείρει με αποτέλεσμα ο τηλεθεατής να έρχεται σε απελπισία και να γυρνάει σε άλλα προγράμματα.

Όπως ήδη είπαμε οι νέες ομάδες είναι γεγονός. Σας έχουμε δώσει άλλωστε τις συνθέσεις των δύο νέων ομάδων, αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα, ούτε το πως θα γίνουν, αλλά ούτε οι παίκτες αν αυτά θα είναι τα χρώματά τους. Υπάρχει μία αμφιβολία σε αυτό.

Αυτό που πρέπει να πούμε όμως είναι ότι οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ…

Survivor 5 διαρροή 17/03: Νέες προσθήκες και… χαμός

Η παραγωγή με το ανακάτεμα είναι έτοιμη να κάνει και προσθήκες. Σαφώς και οι δύο ομάδες ίσες δεν θα είναι. Θα υπάρχει σίγουρα μία η οποία θα έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Είτε αυτή λέγεται Κόκκινη, είτε Μπλε.

Αυτό θα το δουν τις πρώτες ημέρες λοιπόν. Αφού βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα θα έρθουν και νέοι παίκτες ώστε να τις πλαισιώσουν τις ομάδες…


Οριστική απόφαση Ατζούν - Αλλάζουν όλα στο Survivor - Αυτή είναι η ανακοίνωση, σε... σοκ οι παίκτες!

Το Survivor καθημερινά, εκτός Παρασκευής, συνεχίζει να μοιράζει συναρπαστικές στιγμές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μαχητές και Διάσημοι συνεχίζουν τις μονομαχίες τους, παίχτες αποχωρούν, και άλλοι ετοιμάζονται να μπουν μέσα.

Πολλά τα νέα και οι εξελίξεις και αυτά πρέπει να τα διαβάσεις;

Άλλα κόλπα στο νησί.

Όπως βλέπουμε ο Ατζούν αλλάζει το σκηνικό φέτος, και θα συνεχίσει τις προσθήκες νέων παιχτών για αρκετό καιρό όπως δείχνουν τα πράγματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Ο Τούρκος είχε στα πλάνα του και ανακάτωμα των ομάδων. Είναι απόφαση που είχε πάρει και ήταν οριστική. Ο χρόνος που θα γίνει θα ήταν όταν δεν το περιμένει κανείς. Όχι και κανείς! Θα το μάθουμε. Να είστε σίγουροι.

Αυτό σας είχαμε πει και να που γίνεται.

Και να λοιπόν που έρχονται οι νέες ομάδες. Άλλα κόλπα

Το ζητούμενο είναι αν οι παίχτες διάλεξαν τους συμπαίχτες τους Άρης και Ασημίνα που ήταν οι πρώτοι στα στατιστικά, ή τους έβαλε η παραγωγή;

Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Άρης Σοιλέδης
Τάκης Καραγκούνιας
Γιώργος Ταλάντσεβ
Σπύρος Μαρτίκας
Θωμαΐς Εμμανουηλίδου
Σοφιάνα Αβραμάκη
Ευριδίκη Παπαδοπούλου
Βρισηιδα Ανδριώτου

Ασημίνα Χατζηανδρέου
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Μυριέλλα Κουρεντή
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Τζο Μαριδάκη
Αντρέας Ματθαιακάκης
Απόστολος Ρουβάς
Στάθης Σχίζας
Γιώργος Κατσαούνης

Το περιμένουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με την ολόγυμνη ΦΩΤΟ της Ευριδίκης από Survivor - Αυτά είδε ο Βαλάντης στον Αγ. Δομίνικο