Πρόστιμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Channel αλλά και στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Σύμφωνα με τον φορέα και όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς τιμωρήθηκε με 20.000 ευρώ πρόστιμο για «παράβαση διατάξεων περί απαγόρευσης δραματοποιημένης παρουσίασης γεγονότων» και άλλες 20.000 ευρώ για «παράβαση διατάξεων περί προστασίας ανηλίκων και σήμανσης εκπομπών», επειδή στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, στις 29/05/2018 και 28/06/2018, έγιναν δραματοποιημένες παρουσιάσεις υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Στον ΣΚΑΙ επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ για παραβίαση διάταξης περί «υποχρέωσης προστασίας των ανήλικων τηλεθεατών» και άλλες 15.000 ευρώ για την «μετάδοση ποιοτικά υποβαθμισμένου τηλεοπτικού προγράμματος», από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Σύμφωνα με το ΕΣΡ οι συντελεστές της, στις 16 και 22/10/2019, παρουσίασαν με «σεξουαλική χροιά χωρίς την πρέπουσα ευαισθησία, διακριτικότητα και λεπτότητα», θέματα που είχαν σχέση με διαγωνιζόμενες του GNTM.

Το Sportdog.gr παρουσιάζει ολόκληρη την απόφαση του ΕΣΡ για τον Γιώργο Λιάγκα, όπου αναφέρονται αναλυτικά όλες οι ατάκες που ακούστηκαν τότε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, αλλά και ένα σχετικό βίντεο, το οποίο υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο. Τα υπόλοιπα έχουν... εξαφανιστεί!

Ιδού: