Παρελθόν αποτελεί από το Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία αποχώρησε μετά από τραυματισμό της. Η ίδια βρισκόταν στο νοσοκομείο κι όλοι ήταν αρκετά αναστατωμένοι για την πορεία της υγείας της.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού: «Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που στην αρχή έχει ενθουσιασμό αλλά στην πορεία και δυσκολίες. Είχαμε μια εξέλιξη για την οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω. Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει.

Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα»

 

 

Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στο Survivor, μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η αποδυνάμωση της κόκκινης ομάδας, ύστερα από τρεις συνεχόμενες εξελίξεις, έφερε ανατροπές κι η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού «πάγωσε» τους πάντες. Αυτή είχε να κάνει με την ανασύσταση των ομάδων ούτως ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικές στα αγωνίσματα.

Η νέα μπλε ομάδα αποτελείται από τους: Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η νέα κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους: Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας

Οι παίκτες του Survivor έδειξαν ενθουσιασμένοι με τη νέα μίξη των ομάδων καθώς αναμένονται δυνατοί αγώνες.