Facebook Pixel Masterchef: Mega Spoiler για Masterchef - Χαμός στον τελικό στην Ιταλία - Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-06-06 16:17:00

Mega Spoiler για Masterchef - Χαμός στον τελικό στην Ιταλία - Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Mega Spoiler για Masterchef - Χαμός στον τελικό στην Ιταλία - Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής (ΦΩΤΟ)

Φτάσαμε στην τελική δυάδα και η... μάχη που έγινε ήταν συναρπαστική. Ποιες είναι οι πρώτες διαρροές για το αποτέλεσμα που θα ανακοινωθεί live; Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών θα μας οδηγήσει σταδιακά στον μεγάλο νικητή!

O μεγάλος τελικός μόλις ξεκίνησε. Η μάχη μεταφέρεται στο εξωτερικό, την Δευτέρα (6/6) στο νέο επεισόδιο του MasterChef, με έναν από τους δύο παίκτες να παίρνει προβάδισμα. Μετά την δοκιμασία στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Καλλιόπη και Πάνος τσεκάρουν τα… διαβατήρια τους και ετοιμάζονται για βόλτες στα χωριά της Τοσκάνης.

Οι παίκτες θα μείνουν εκεί για δύο ημέρες όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετές δοκιμασίες. Κάθε περιοχή και μια ιστορία. Μάλιστα εκεί θα συναντήσουν και τον μοναδικό Έλληνα chef με αστέρι michelin στην Ιταλία, Στέλιο Σακαλή. Πιάτα του οποίου θα κληθούν βγάλουν εις πέρας οι δύο φιναλίστ.

Μπορεί οι βαθμολογίες των πιάτων να μην ανακοινωθούν άμεσα, αφού αυτό θα συμβεί στο ζωντανά στην Ελλάδα, όμως από τα σχόλια των chefs θα φανεί ότι κάποιος τα πήγε λίγο καλύτερα από τον συμπαίκτη του. Προς τα που θα γύρει η πλάστιγγα;

Το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του MasterChef (6/6)

 

 

 

 

Spoiler – Πάμε για έκπληξη; Ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο;

 

Ο διαγωνισμός μαγειρικής προχωράει 03/06 στο MasterChef 6 του STAR, και βρισκόμαστε λίγα βήματα πριν το τέλος, με τους 2 επίδοξους Master Chefs, να μονομαχούν για το μεγάλο έπαθλο και τις 50.000 ευρώ.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, συνεχίζουν να διαγωνίζονται για την πρωτιά και τον τίτλο του MasterChef 2022.

Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών θα μας οδηγήσει σταδιακά στον μεγάλο νικητή. Ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη στις 15 Ιουνίου με την τέταρτη δοκιμασία και θα έχουμε την ανακοίνωση live του αποτελέσματος.

Το ζευγάρι του τελικού, την φετινή χρονιά εκτός των άλλων μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας με την πανδημία κάνει ένα ειδικό ταξίδι γευσιγνωσίας και μαγειρικής δοκιμασίας στην Ιταλία.

Αρχικά στην πρώτη ημέρα των τελικών που είχε δώσει το παρόν και η Ελπίδα ο Παναγιώτης είχε την καλύτερη βαθμολογία.

Στην επόμενη δοκιμασία που ήταν μόνο με την Καλλιόπη ο Παναγιώτης τα πήγε καλύτερα και ειδικά στο τρίτο πιάτο. Συγκέντρωσε υψηλότερη βαθμολογία και έκανε ένα ακόμα βήμα για το μεγάλο έπαθλο. Μέχρι και το τέλος ο Παναγιώτης θα κρατήσει το προβάδισμα, αν και η Καλλιόπη θα του βάλει δύσκολα ορισμένες φορές.

Στην συνολική βαθμολογία ένας θα είναι ο νικητής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτός θα είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος. Μετά από μια πολύ συναρπαστική μαγειρική μονομαχία. Η “εκδίκηση του Πετρετζίκη” για το MasterChef του STAR.

Πηγή: spors365.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags