Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Γνωστός ηθοποιός έριξε... άκυρο σε Ατζούν και τον "ξεφτίλισε": Καλύτερα σερβιτόρος από Survivor" (Vid)
Life
| 2022-06-07 09:20:00

Γνωστός ηθοποιός έριξε... άκυρο σε Ατζούν και τον "ξεφτίλισε": Καλύτερα σερβιτόρος από Survivor" (Vid)

Sportdog Team
Γνωστός ηθοποιός έριξε... άκυρο σε Ατζούν και τον "ξεφτίλισε": Καλύτερα σερβιτόρος από Survivor" (Vid)

Ποιος αρνήθηκε τα χρήματα του Τούρκου παραγωγού, η δήλωσή του που θα συζητηθεί και οι λόγοι που δεν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το νέο επάγγελμα που καταπιάνεται, την πρόταση που δέχτηκε για το Survivor, αλλά και το κίνημα #metoo.

Αναφερόμενος στη σεζόν που πέρασε, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Η χρονιά μου ήταν μέτρια προς καλή γιατί φρόντιζα να έχω τον έλεγχο των πραγμάτων. Ευτυχώς εμένα με έσωσε γιατί δούλευα και δουλεύω ακόμα σε ένα γκρουπ με εστιατόρια και αυτό είναι που με κράτησε. Αν περίμενα μόνο από το θέατρο ή μόνο από την τηλεόραση δεν θα επιβίωνα».

Σχετικά με τη νέα ασχολία του, αποκάλυψε: «Τώρα είμαι υπεύθυνος σε εστιατόριο. Μου έγινε και μία πρόταση από survivor και είπα όχι. Το reality είναι μια έκθεση από την άσχημη πλευρά. Δεν έχω και πολλή υπομονή. Αν δω ότι κάποιος δεν είναι λογικός, δεν κρατιέμαι και επειδή δεν θα ήθελα να εκτεθώ έτσι, τόσο άσχημα, προτιμώ να τρέφομαι μέσα από τη δουλειά μου».

Όσον αφορά στο #metoo, ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε: «Με ενοχλεί το #metoo γιατί νιώθω ότι λασπώνει τη δουλειά μου, εμένα κι άλλους άξιους συναδέλφους. Καλώς βγήκαν και μίλησαν όσοι βγήκαν και να βγουν και άλλοι και από άλλους χώρους. Σίγουρα θα υπάρξει κάποια τιμωρία αλλά φοβάμαι ότι αυτή η τιμωρία θα εξαλειφθεί».

Δείτε το βίντεο:

 

Κίνηση-ματ ο Ατζούν: Στο Survivor ο παίκτης που "μίσησε" όλη η Ελλάδα - Χαμός και με Τριαντάφυλλο!

Την All-Star εκδοχή του Survivor ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να φέρει στην ελληνική τηλεόραση την «αφρόκρεμα» από τους προηγούμενους κύκλους.

Πρόκειται για εκδοχή που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία. Στη γειτονική χώρα άλλωστε ξεκίνησε το «Survivor» όπως το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η παραγωγή έχει ήδη προσεγγίσει κάποιους παίκτες που προκάλεσαν αίσθηση τα προηγούμενα χρόνια. Τους είπε μάλιστα να μην κλείσουν κάπου για την επόμενη σεζόν αφού το All-Star είναι προ των πυλών.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, επειδή το κόστος αναμένεται να είναι πολύ υψηλό, τότε υπάρχει ενδεχόμενο να μεταδίδεται επτά ημέρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα πρόσωπα που προσεγγίστηκαν για το «Survivor All Star».

Ακόμη, η παραγωγή έχει προσεγγίσει τον Ηλία Μπόγδανο. Στην εκπομπή αναφέρθηκε και το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο αγαπητός σε όλους Ντάνος, ήταν νικητής του πρώτου ριάλιτι επιβίωσης που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ και κάποιοι τον... προορίζουν ακόμα και για παρουσιαστή του παιχνιδιού, αν και ο ίδιος το διέψευσε!

Την ίδια στιγμή, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ατζούν ετοιμάζει τη... βόμβα με δύο ονόματα που μπορεί να μην ξεχωρίζουν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, αλλά θα φέρουν τσακωμούς και νούμερα. Ο ένας θα είναι προφανώς ο Τριαντάφυλλος που... διέπρεψε στο περσινό και ο δεύτερος ο Στέλιος Χανταμπάκης, που είχε γίνει «μισητός» στο πιο πετυχημένο Survivor όλων των εποχών στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags