Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Μεγάλη ανατροπή με Χατζηνικολάου - Αυτή είναι η απόφαση του Αντ1 - "Τέλος..."!
Life
| 2022-07-17 13:05:00

Μεγάλη ανατροπή με Χατζηνικολάου - Αυτή είναι η απόφαση του Αντ1 - "Τέλος..."!

Sportdog Team
Μεγάλη ανατροπή με Χατζηνικολάου - Αυτή είναι η απόφαση του Αντ1 - "Τέλος..."!

Η τεράστια αλλαγή για τον γνωστό δημοσιογράφο-παρουσιαστή στη νέα σεζόν, οι λόγοι αυτή της απόφασης του καναλιού και όσα θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά βρίσκεται προ των πυλών, με τις πολιτικές εξελίξεις να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Το ‘Ενώπιος Ενωπίω’ σε μια καθαρά προεκλογική περίοδο όπως αυτή που θα διανύσουμε, αλλάζει μορφή και μετατρέπεται πλέον σε μια εκπομπή με αμιγώς πολιτικό περιεχόμενο!

Θυμίζουμε ότι η επόμενη χρονιά περιλαμβάνει εκλογές, κάτι θα αλλάξει αρκετά το πρόγραμμα των καναλιών. Εκλογές όμως σημαίνει και πολιτικές εκπομπές και ποιος θα ήταν καταλληλότερος από τον Νίκο Χατζηνικολάου για κάτι τέτοιο;

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων έχει παρουσιάσει, με μεγάλη επιτυχία, στο STAR τον ‘Ενικό’ και με μια αντίστοιχου τύπου εκπομπή θα δούμε και στον ANT1, την ερχόμενη σεζόν. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά θα ονομάζεται ‘Ενώπιος Ενωπίω’, σύμφωνα με την επίσημη παρουσίαση του νέο προγράμματος στον ANT1!

Εκεί, λοιπόν, που βλέπαμε συνεντεύξεις προσώπων από το χώρο του θεάματος, τώρα το πάνελ του ‘Ενώπιος Ενωπίω’ θα γίνει λίγο μεγαλύτερο και θέση σε αυτό θα πάρουν πολιτικά πρόσωπα, ως επί το πλείστον!

Πηγή: youfly.com

Κόντρα Χατζηνικολάου-Κούγια: "Η ντροπή της Νομικής" - Έκρηξη του δημοσιογράφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέβηκαν οι τόνοι στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο κ. Κούγιας παρουσιάστηκε ενοχλημένος για το ρεπορτάζ που προηγήθηκε της συζήτησης με τον παρουσιαστή του δελτίου και το οποίο έκανε λόγο για δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία ανέφεραν τον Κούγια ως «ντροπή της νομικής επιστήμης».

 «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε: «Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;».

Ο κ. Χατζηνικολάου δικαιολόγησε την απόφαση του δελτίου να παίξει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ λέγοντας πως είχε δύο ελαφρυντικά: Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η απάντηση του κ. Κούγια, όσο και του γιου του. Ωστόσο, ο κ. Κούγιας διέκοπτε συνέχεια τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι το οποίο προκάλεσε την έκρηξη του δημοσιογράφου: «Αφήστε με να ολοκληρώσω! Εγώ σας άκουσα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags