Facebook Pixel Love Island: Πρόταση-βόμβα σε ηθοποιό του ΑΝΤ1 για το Love Island - Επιστρέφει στην τηλεόραση! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-08-28 17:51:00

Πρόταση-βόμβα σε ηθοποιό του ΑΝΤ1 για το Love Island - Επιστρέφει στην τηλεόραση! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πρόταση-βόμβα σε ηθοποιό του ΑΝΤ1 για το Love Island - Επιστρέφει στην τηλεόραση! (ΦΩΤΟ)

Η εντυπωσιακή μελαχρινή αποκάλυψε τις συζητήσεις της με τον ΣΚΑΪ, αλλά και τα μελλοντικά της πλάνα...

Μπορεί στο «Love Island» με παρουσιάστρια την Παπαγεωργίου, που θα μπει στις… κρεβατοκάμαρες των τηλεθεατών, οι προτάσεις να πέφτουν βροχή σε έτοιμες για όλα σταρλετίτσες, όμως σκάνε και δυνατές «χυλόπιτες»!

Όπως αυτή που έριξε η απόφοιτη του Παιδαγωγικού και ηθοποιός (είχε ρόλο στα σήριαλ του ΑΝΤ1 ΤΑΜΑΜ και Συμμαθητές και στην σειρά της ΕΡΤ «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου») Βάσια Μπέσσα, η οποία μιλώντας στην «Espresso» εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είπε «όχι» στην πρόταση που της έγινε να μπει στο νέο, ακραίο ριάλιτι του έρωτα!

Από το Τμήμα Παιδαγωγικής στην υποκριτική! Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την ηθοποιία;

Θεωρώ πως είμαι μια πολύπλευρη προσωπικότητα. Αρκετά προτού τελειώσω το λύκειο είχα βάλει στόχο να σπουδάσω για να γίνω δασκάλα, γιατί αγαπώ τα παιδιά. Η υποκριτική προέκυψε τελείως ξαφνικά, όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω στο σίριαλ του ANT1 «Ταμάμ» ενώ απλά με είχαν δει, χωρίς να έχω βγάλει κάποια σχολή τότε. Πήγα και έπειτα από κουβέντες με σκηνοθέτες, που με παρότρυναν να ασχοληθώ με αυτό, το έκανα και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ετσι τελείωσα και πριν από λίγους μήνες τη δραματική σχολή του Μανούσου Μανουσάκη.

Και εκεί που είχες στραμμένη την προσοχή σου στη υποκριτική, σού έγινε πρόταση να συμμετέχεις στο «Love Island». Πώς προέκυψε και γιατί είπες «όχι»;

Αρχικά με προσέγγισαν άνθρωποι της παραγωγής μέσω Instagram και ύστερα μου τηλεφώνησαν. Κάναμε μία κουβέντα, μετά είχα μια συνάντηση μαζί τους, όπου εκεί μου εξήγησαν αναλυτικά το project, γιατί δεν ήξερα και λεπτομέρειες γι’ αυτό το ριάλιτι. Το γεγονός ότι τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ισπανία με είχε ενθουσιάσει, αλλά τελικά αρνήθηκα, γιατί θεωρώ πως ως project δεν μου ταιριάζει καθόλου. Δηλαδή ούτε στην προσωπική μου ζωή δεν πάω εσκεμμένα κάπου για να γνωρίσω κάποιον!

Θεωρείς ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι θα σε προσέβαλε ως προσωπικότητα;

Δεν θεωρώ ότι θα με προσέβαλε ως προσωπικότητα, απλά είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να δείχνω πολύ την προσωπική μου ζωή, πόσο μάλλον προσωπικές στιγμές. Το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι ακριβώς αυτό, επομένως είναι κάτι που δεν θα ταίριαζε στη δική μου προσωπικότητα! Αν έλεγα «ναι», δεν θα περνούσα καλά εκεί μέσα και το παν είναι να ευχαριστιέσαι όσα κάνεις. Ομως, να πω καλή επιτυχία σε όσους και όσες πάνε!

Η εξωτερική σου εμφάνιση τι ρόλο έχει παίξει μέχρι τώρα στην καριέρα σου, θετικό ή αρνητικό;

Καλώς ή κακώς, ζούμε στην εποχή της εικόνας, αν αυτό το χρησιμοποιήσεις σωστά, σίγουρα σου δίνει πράγματα και είναι για καλό. Θεωρώ πως μου έχει κάνει καλό μέχρι στιγμής. Σίγουρα όμως δεν πρέπει καμία γυναίκα να στηρίζεται σε αυτό. Η ομορφιά πρέπει να σε κάνει να προχωράς και το μυαλό θα πρέπει να σε κάνει να επιλέγεις.

Ποια είναι τα σχέδια και τα όνειρά σου για το μέλλον;

Είμαι σε ένα πολύ μεταβατικό στάδιο της ζωής μου αυτή τη χρονιά. Γίνονται συζητήσεις για κάποιο άλλο ριάλιτι, χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο ακόμη, γιατί είναι νωρίς. Σε τρεις μήνες τελειώνω το μεταπτυχιακό μου και μετά από αυτό θα έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα για την καινούργια σεζόν ακόμη και στην TV.

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags