Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και λοιποί εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας στην αγαπημένη τους συνήθεια, να... ταλαιπωρούν την πορτοκαλί μπάλα, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. Μετά από αποχή πεντέμιση μηνών, ήταν λογικό οι παίκτες των δέκα ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα, να παρουσιαστούν ελαφρώς... σκουριασμένες, αλλά η σύνδεση με το καλάθι δεν άργησε να έρθει.
Οι νεοφώτιστοι στην διοργάνωση CarsElectric.gr πήραν το βάπτισμα του πυρός με αντίπαλο την πρωταθλήτρια DPG και το καλωσόρισμα ήταν... ψαρωτικό. Οι πράσινοι αγωνίστηκαν χωρίς τον κορυφαίο παίκτη τους, Χρήστο Κάβουρα, αλλά είχαν σε μεγάλη βραδιά τον αέρινο Κώστα Σκουλά που πέτυχε 19 πόντους σε 27 λεπτά συμμετοχής, με γεμάτη στατιστική. Πρώτος σκόρερ του αγώνα με 23 πόντους ήταν ο Δημήτρης Κοντός. Κορυφαίος για τους CarsElectric ήταν ο Παναγιώτης Δαλαταριώφ με οκτώ πόντους.
ΜΠΑΜ - StarTV 54-69
Ο φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης Star έκανε εκκίνηση στην φετινή διοργάνωση με αντίπαλο την εφημερίδα Μπαμ. Ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Γιάννης Πρωτόπαπας άρχισε την σεζόν από εκεί που τερμάτισε το περισνό πρωτάθλημα. Πέτυχε 34 πόντους με 6/11 τρίποντα, ενώ με έντεκα ριμπάουντ κατέγραψε το πρώτο του νταμπλ-νταμπλ. "Διπλοί" τελείωσαν τον αγώνα και οι Αντώνης Σροίτερ (13 πόντοι, δέκα ριμπάουντ) και Γιάννης Δαββέτας (11 πόντοι, 12 ριμπάουντ). Για την Μπαμ κορυφαίος ήταν ο Γιάννης Σωτηριάδης με είκοσι πόντους, ενώ νταμπλ-νταμπλ με δέκα πόντους και δώδεκα ριμπάουντ σημείωσε ο Πέτρος Κουσουλός.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο