«Οι 100» Ώρα να τα πούμε, το διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show - τηλεπαιχνίδι, του Star έρχεται με ένα ξεκαρδιστικό, εορταστικό επεισόδιο, με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, Ανήμερα Χριστουγέννων, την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 22:50, για να τα πούμε και Χριστουγεννιάτικα!

Ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο αλλιώς! Τα Χριστούγεννα από την καλή αλλά και την αστεία, «ανάποδη» πλευρά, πάντα με το χιούμορ, που διακρίνει τους 100!

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο με καλεσμένους που έχουν ανάλογα χαρακτηριστικά και έρχονται από το τηλεοπτικό μέλλον, με νέες ενότητες αλλά την ίδια δυνατή διάθεση και γιορτινή εμφάνιση!

Είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί με έναν τρόπο, Λάμπρος, Ζήσης και Μιχάλης, όχι πάντα στην ίδια θέση και σίγουρα όχι ο ένας πάνω στον άλλο!

Στο εορταστικό επεισόδιο «Οι 100» Ώρα να τα πούμε,  ο  πολυτάλαντος, αγαπημένος stand up comedian και σεναριογράφος, Λάμπρος Φισφής υποδέχεται τον Νίκο Κουρή και τον Ηλία Μουλά, που πρωταγωνιστούν, μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη, στη νέα σειρά του StarI.Q. 160”, που έρχεται στις οθόνες μας τη νέα σεζόν.

Ο Νίκος Κουρής, ο Ηλίας Μουλάς και οι αγαπημένοι μας captain, ο ηθοποιός stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος, θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για το ποιος ξέρει καλύτερα τα ελληνικά Χριστούγεννα!

Δείτε εδώ το trailer της Κυριακής 25/12 :

Πόσοι από τους 100 έχουν ακούσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τις φράσεις «πότε θα παντρευτείς», «πότε θα πάρεις πτυχίο», «πότε θα κάνεις παιδιά»;

 

Πόσοι από τους 100 έχουν πει ψέματα για να αποφύγουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

 

Πόσοι από τους 100 έχουν κρυφτεί για να μην ανοίξουν στα παιδιά που λένε τα κάλαντα;

 

Πόσοι από τους 100 θεωρούν τον Αϊ Βασίλη… sexy ;

 

Τι προτιμάνε οι 100, κουραμπιέδες ή μελομακάρονα;

 

Τι προτιμάνε οι 100, Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά;

 

Σε πόσους από τους 100 έχει τύχει η βασιλόπιτα να μην έχει φλουρί;

 

Αυτές είναι μερικές από τις επίκαιρες ερωτήσεις, στις οποίες θα απαντήσουν οι εορταστικοί 100 και θα πάρουμε απίθανες απαντήσεις! 

 

Οι 100 θα ευχηθούν «Χρόνια Πολλά» με τρόπο που ισχύει για όλους και κυρίως για τους ίδιους!

 

#StarChannelTv #oi100

https://www.instagram.com/oi100_star/

https://www.facebook.com/StarChannelGrTV/