Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 2023. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star επιστρέφει -επιτέλους- στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 21.00.

Το πρωί της Τετάρτης 11/1, ο σεφ Νίκος Θωμάς μίλησε στο «Breakfast@star» για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος, τονίζοντας πως ο διαγωνισμός θα έχει πολλές ανατροπές.

MasterChef 2023: Τι αλλάζει φέτος στον διαγωνισμό 

Τόσο ο Ετεοκλής Παύλου όσο και η Ελένη Χατζίδου δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν για τους «εισβολείς» του MasterChef. Πρόκειται για παίκτες που ξεχώρισαν τις προηγούμενες σεζόν και τώρα θα επιστρέψουν και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μια θέση στο MasterChef 2023.

Ο F&B του MasterChef ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, ωστόσο αρκέστηκε να πει πως οι «εισβολείς» δε θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.

Όσο για την αντίδραση των νεών παικτών όταν είδαν κάποιους παλαιότερους παίκτες να διεκδικούν μία θέση στο σπίτι ανέφερε πως...  αιφνιδιάστηκαν.

«Ο πήχης έχει ανέβει και θα δούμε πολλά και ωραία πράγματα τους επόμενους μήνες», πρόσθεσε ο Νίκος Θωμάς, ενώ ανέφερε ότι στο MasterChef 2023 οι παίκτες θα κάνουν πολλά ταξίδια.