Facebook Pixel Μάγεψε η Μαρία Πολύζου στο Keep Running! Φοβερό μήνυμα από την Μαραθωνοδρόμο
Life
| 2023-02-22 07:06:00

Μάγεψε η Μαρία Πολύζου στο Keep Running! Φοβερό μήνυμα από την Μαραθωνοδρόμο

Sportdog Team
Μάγεψε η Μαρία Πολύζου στο Keep Running! Φοβερό μήνυμα από την Μαραθωνοδρόμο

Μετά από αυτήν την εκπομπή θα συνειδητοποιήσετε, ότι δεν υπάρχει ούτε δεν θέλω, αλλά ούτε δεν μπορώ.

Μάγεψε η Μαρία Πολύζου στην εκπομπή Keep Running, την οποία παρουσιάζουν η Ειρήνη Σαββοπούλου με τον Γιώργο Παπαδημητρόπουλο στο StarX.gr. Η πρώτη Ελληνίδα μεγάλων αποστάσεων που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς αγώνες και κατέκτησε μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες, κατέχοντας μέχρι σήμερα το πανελλήνιο ρεκόρ στο Μαραθώνιο στην κλασική διαδρομή και το πανελλήνιο ρεκόρ μαραθωνίου δρόμου, έστειλε φοβερό μήνυμα.

«Μην τα παρατάς!»

Τί πιο απλό και άμεσο. Γιατί στη ζωή δεν υπάρχει ούτε δεν θέλω, αλλά ούτε δεν μπορώ. Και το λέει η Μαρία, η οποία σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ κι ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από το γυμνάσιο, ως αθλήτρια αρχικά του Έσπερου Πατρών και αργότερα του Πανελληνίου.

Η Μαρία "μάγεψε" το πλατό, παρουσιαστές, ηχολήπτες, κάμεραμεν και αρχισυντάκτες με τη θετική της ενέργεια και την απίστευτη αύρα που μετέφερε.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν επίσης μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Γιώργος Διαλεκτάκης και ο Γιώργος Σαλονικιός που μίλησαν για τον άθλο τους να μπουν στο βιβλίο Γκίνες κάνοντας ρεκόρ στο SPARTA CITY ULTRA, όπως και ο Αλεξανδρος Αθανασόπουλος, ο οποίος μίλησε για το 5o Trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου.

Δείτε το επεισόδιο της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2023:

Για να γνωρίσετε την Μαρία Πολύζου επισκεφτείτε την προσωπική της ιστοσελίδα πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags