«Προσπαθεί να διαλύσει έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, Με ποιο δικαίωμα να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι», ακούγεται να λέει ο Στάθης Σχίζας στο Survivor All Star.

«Ήρθε η Ελευθερία και μου είπε ένα τεράστιο ψέμα», ακούγεται να λέει ο Στάθης, ο οποίος από το χτεσινό επεισόδιο φάνηκε να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Τι κι αν αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά από το Survivor

H Χριστίνα Κεφαλά αποχώρησε μεν μετά από μια εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντας στο παιχνίδι την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά αυτή η αποχώρηση δεν απασχόλησε το κοινό τόσο, όσο η φημολογία για οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Ο Σχίζας που τα τελευταία εικοσιτετάωρα είχε μπει στο στόχαστρο του κοινού με πλήθος σχολίων να αναφέρεται στον νικητή του 2022 ως τον Χανταμπάκη του 2023, φαίνεται πως λύγισε από όσα του αποκάλυψε η Ελευθερία για την προσωπική του ζωή.

 

 

Δεν είναι τυχαίο πως το όνομα Παναγιώταρου τρεντάρει από τα μεσάνυχτα μαζί με το όνομα του Στάθη και του Survivorgr ενώ μια ατάκα της Ελευθερίας έκανε τους χρήστες του Twitter να απαρούν τελικά για το τι είπε η Ελευθςερίου στον Σχίζα για την Παναγιώταρου. Βλέπεις λίγο πριν το αγώνισμα, η ψυχολογία του Σχίζα γκρεμίστηκε και η Ελευθερία είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να τον αφήσω να νομίζει πως είναι καλά και ευτυχισμένος».

Πριν από όλα αυτά, είχε προηγηθεί ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» όπου αναφερόταν πως σύντροφος παίκτη του Survivor τον περιμένει να βγει για να χωρίσουν.

 

Παναγιώταρου κατά Ελευθερίου

«Σχίσμα στην ομάδα, ένα μέγαλο σχίσμα, ήρθες και έριξες μια βόμβα, μετέφερες, έπλασες ένα ψέμα», ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στο νέο τρέιλερ κι ενώ space στο Twitter σχολίαζε τους λόγους αποχώρησης του Σχίζα, το αν ο περσινός νικητής δηλαδή αποχώρησε τελικά εξαιτίας του Χανταμπάκη ή του δεσμού του με την Αλεξάνδρα.

Η Παναγιώταρου πάντως «έκαψε» την Ελευθερίου μέσα από ένα story στο Instagram τονίζοντας πως την παρηγορούσε στο σπίτι της και η Ελευθερίου της ανταπέδωσε την παρηγορία με τον χειρότερο τρόπο.

 

Αποκάλυψη: Αυτό είπε η Ελευθερία στον Στάθη Σχίζα και τον αναστάτωσε (VIDEO)

Μέχρι στιγμής, οι φαν του Survivor All Star γνώριζαν ότι Survivor η τραγουδίστρια είπε κάτι στον συμπαίκτη της για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τον ρίξει πολύ ψυχολογικά. Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε στην εκπομπή «Γεια σου» πως αυτό που είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα είναι ότι η σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ότι περνάει κρίση, γεγονός που τον επηρέασε.