Facebook Pixel Keep Running: Συγκλονίζει δημοσιογράφος του STAR για τα Τέμπη! «Ντρέπομαι, σιωπώ, θρηνώ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-03-13 12:48:00

Συγκλονίζει δημοσιογράφος του STAR για τα Τέμπη! "Ντρέπομαι, σιωπώ, θρηνώ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονίζει δημοσιογράφος του STAR για τα Τέμπη! "Ντρέπομαι, σιωπώ, θρηνώ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ειρήνη Σαββοπούλου συγκίνησε στον πρόλογο της εκπομπής «Keep Running» στο StaX.gr

Συγκλονιστικός ήταν ο πρόλογος στην εκπομπή «Keep Running» που προβλήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στο StarX.gr . Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής επέλεξε να στείλει το δικό της μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών, τα θύματα της οποίας θρηνεί η Ελλάδα από το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

«Έχουμε θρηνήσει όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες, δεκάδες νεκρούς, σε αυτήν την εθνική τραγωδία που πλανάται πάνω από τη χώρα. Αυτό που θέλω να πω, ότι ως πολίτης αυτής της χώρας ντρέπομαι για το θέατρο του παραλόγου που ζούμε όλη αυτήν την περίοδο. Ως δημοσιογράφος προσπαθώ να σιωπώ για πράγματα που δεν γνωρίζω. Γιατί δεν διεκδικώ τον ρόλο του φωτεινού παντογνώστη. Και ως μητέρα, ενός παιδιού που είναι στην ηλικία των παιδιών που χάθηκαν, θρηνώ.

Ωστόσο, ενοχικά χαίρομαι μέσα μου, όταν γυρνάει το κλειδί στην πόρτα το βράδυ και επιστρέφει στο σπίτι. Και έχω το προνόμιο να είμαι στο προσκεφάλι του, το βράδυ και να τον αφουγκράζομαι κρυφά», ανέφερε η δημοσιογράφος, η οποία είναι πολιτική συντάκτρια στο δελτίο ειδήσεων του STAR Channel.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Τί είναι το Keep Running

To Keep Running, είναι μία εκπομπή για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου, κάθε Παρασκευή στις 17:00. Από τον... στίβο της εκπομπής περνούν οι κυριότεροι διεθνείς μαραθώνιοι της εβδομάδας, ενημερωμένο καλεντάρι για τους προσεχείς αγώνες δρόμου, προπονητικές συμβουλές και σπουδαίοι καλεσμένοι, ο καθένας από τους οποίους έχει γράψει τα δικά του χιλιόμετρα στον αθλητισμό. Με το μήνυμα πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, δεν σταματάμε να τρέχουμε ποτέ. "Γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε, τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε!"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags