Αλλον ένα παίκτη ή μια παίκτρια θα απωλέσουν αυτήν την Πέμπτη οι Μαχητές. Και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει να επέλθει -τελικά- η παρέμβαση της παραγωγής, προς ενίσχυσή τους, μετά το 6-0 των Διασήμων στις ασυλίες των δύο τελευταίων εβδομάδων.

Πώς και με ποιο τρόπο θα μπορέσει ο Ατζούν να διορθώσει τα αδιόρθωτα, ώστε να σταματήσει την κατρακύλα του Survivor All Star είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανένας να το προβλέψει.

Ειδικά μετά τη γκέλα της χρονιάς με τη φάρσα για τη μεταγραφή του Κατσούλη στους Μπλε…

Survivor Spoiler – Φαβορί Αποχώρησης

Πάμε, λοιπόν, να δώσουμε την ισχυρότατη εκτίμησή μας για το απόλυτο φαβορί αποχώρησης για την ερχόμενη Πέμπτη.

Μια ψηφοφορία που έχει δύο ξεκάθαρα φαβορί παραμονής, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα και δύο φαβορί για την αποχώρηση, ανάμεσα στις οποίες και θα κριθεί το ποια τελικά θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου και τη Ρία Κολοβού,

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι σύμφωνα με την εκτίμησή μας η παίκτρια που θα αποχωρήσει την Πέμπτη, καθώς πολύ δύσκολα θα τη σώσει και πάλι το ριάλιτι, κατά τον Βασάλο, αφού πλέον τα αγωνιστικά δεδομένα για την ομάδα των Μαχητών πιέζουν ασφυκτικά.

Ως εκ τούτου, όλα δείχνουν ότι οι ήδη «κουρασμένοι» τηλεθεατές θα δείξουν αυτή τη φορά το δρόμο της εξόδου στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor Spoiler 4-4: Νέα τεράστια «γκάφα» της παραγωγής…

Από το κακό στο… χειρότερο οδεύει το Survivor All Star και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα αν δεν αναλάβει δράση ο Ατζούν, για να περισώσει ό,τι σώζεται, αναφορικά με τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Διασήμων και Μαχητών.

Σας έχουμε ήδη δώσει από τη Δευτέρα την εκτίμησή μας για την αποχώρηση της Πέμπτης. Ποια πιστεύουμε ότι θα τερματίσει στην τελευταία θέση της αποψινής ψηφοφορίας.

Αν επιβεβαιωθεί η εκτίμησή μας και αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου ή έστω η Ρία Κολοβού, δηλαδή μία από τις δύο γυναίκες που είναι υποψήφιες απόψε, μαζί με τον Μαρτίκα και τον Μπάρτζη, τότε δημιουργείται αυτομάτως το δεδικασμένο της ασυλίας των τριών για τα άλλα τρια κορίτσια που θα μείνουν στην ομάδα των Μαχητών.

Survivor Spoiler – Ασυλία των τριών

Πρόκειται για απίθανη εξέλιξη σε μια ομάδα που είναι ήδη «διαλυμένη», αρχές Απριλίου να πορευτεί μέχρι τη μετατροπή του παιχνιδιού σε ατομικό, με αποχωρήσεις μόνο ανδρών, διότι τα κορίτσια θα προστατεύονται από την «ασυλία των τριών».

Πρόκειται, βασικά, για την απόλυτη γκάφα των στελεχών της παραγωγής που δεν μπορούν να αντιληφθούν το τι έρχεται, με αποτέλεσμα να προκαλούν με τις έως τώρα ενέργειές τους, τον απόλυτο καταποντισμό του Survivor All Star.

Πηγή: dokari.gr