Facebook Pixel Μπράβο παιδιά! Δύο νέοι βάζουν στόχο τους Παρολυμπιακούς και συγκλονίζουν το Keep Running
Life
| 2023-04-17 08:07:00

Μπράβο παιδιά! Δύο νέοι βάζουν στόχο τους Παρολυμπιακούς και συγκλονίζουν το Keep Running

Του Γρηγορίου Παπατρέχα
Μπράβο παιδιά! Δύο νέοι βάζουν στόχο τους Παρολυμπιακούς και συγκλονίζουν το Keep Running

Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Γεράσιμος Λιγνός μεταφέρουν τις σκέψεις τους και το όνειρό τους.

Είναι ένα αχτύπητο δίδυμο με υψηλούς στόχους! Ο Γεράσιμος Λιγνός και ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους στο Παρατρίαθλο.

Ο Λιγνός αγωνίστηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην κολύμβηση εκεί όπου εκπροσωπεί τη χώρα μας αρκετά χρόνια τώρα καθώς από τα 15 του χρόνια αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα όρασης. Στη ζωή του όμως μπήκε και το παρατρίαθλο το οποίο δείχνει να του ταιριάζει πολύ βρίσκοντας μαζί του συνοδοιπόρο τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου, με τον οποίο ποδηλατεί και τρέχει μαζί.

Η συνεργασία των δύο αθλητών προέκυψε μετά από παρότρυνση των ανθρώπων της Ομοσπονδίας ΑμεΑ και ήταν να ξεκινήσει πριν το Τόκιο, όμως ο Γεράσιμος Λιγνός ήθελε να ζήσει την εμπειρία μίας ακόμη Παραολυμπιάδας ως αθλητής της κολύμβησης. Ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου ασχολείται με το τρίαθλο πάνω από 10 χρόνια έχοντας σημειώσει πολλές επιτυχίες. Η ενασχόλησή του με το παρατρίαθλο, όμως σίγουρα αποτελεί πρόκληση. Καλείται να γίνει ένα με τον συναθλητή του και να τον καθοδηγήσει καθώς η όραση του Γεράσιμου Λιγνού είναι περιορισμένη.

Συγκλόνισε η δύναμη της ψυχής τους

Οι δύο νέοι φιλοξενήθηκαν στο Keep Running, όπου εκμυστηρεύτηκαν στην Ειρήνη Σαββοπούλου και τον Γιώργο Παπαδημητρόπουλο το μεγάλο τους όνειρο. Έχουν βάλει στόχο τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς του 2024. Η δύναμη της ψυχής τους πραγματικά συγκλόνισε τους δύο παρουσιαστές μέχρι τους τεχνικούς της εκπομπής, οι οποίοι συγκινημένοι παρακολουθούσαν δύο νέους να μιλούν με τόση θετική ενέργεια και να διηγούνται τον τρόπο με τον οποίο νικούν κάθε πρόβλημα της ζωής.

Γιατί ο βίος του κάθε ανθρώπου είναι σαν ένας στίβος. Ο θεός όμως τους έχει προικίσει με ταλέντα για να υπερπηδούν κάθε εμπόδιο. Έτσι και οι δύο νέοι, με πίστη στις αρχές, τις αξίες και τις δυνάμεις που τους δόθηκαν γυμνάζονται για υλοποιήσουν το όραμά τους, αποτελώντας φωτεινά παραδείγματα για την κοινωνία μας, τα οποία πραγματικά έχει ανάγκη.

Δείτε την εκπομπή:

Τί είναι το Keep Running;

Είναι μία εκπομπή για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου και προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 17:00 στο StarX.gr. Από τον... στίβο της εκπομπής περνούν οι κυριότεροι διεθνείς μαραθώνιοι της εβδομάδας, ενημερωμένο καλεντάρι για τους προσεχείς αγώνες δρόμου, προπονητικές συμβουλές και σπουδαίοι καλεσμένοι, ο καθένας από τους οποίους έχει γράψει τα δικά του χιλιόμετρα στον αθλητισμό.

Με το μήνυμα πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, δεν σταματάμε να τρέχουμε ποτέ. "Γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε, τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε!"

Παρουσιάζουν δύο φανατικοί δρομείς, η Ειρήνη Σαββοπούλου και ο Γιώργος Παπαδημητρόπουλος.

Σκηνοθετική επιμέλεια και τεχνική υποστήριξη παρέχει ο Βασίλης Παπαϊωάννου.

Στους τίτλους και την αρχισυνταξία ο Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags