Ο Στέλιος Χανταμπάκης σε αντίθεση με την εικόνα που είχαμε για αυτόν τα προηγούμενα χρόνια από την τηλεόραση, μπήκε φέτος στο Survivor All Star με κάποια παραπάνω κιλά.

Ο 37χρονος παρουσιαστής ωστόσο, τέσσερις μήνες σχεδόν μετά την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο είναι σχεδόν άλλος άνθρωπος. Και μπορεί μέχρι τώρα να φορούσε φαρδιά ρούχα για να μη φαίνεται το σώμα του, όμως πλέον έβγαλε την μπλούζα και η διαφορά είναι τεράστια.

Δείτε πώς ήταν και πώς είναι τώρα στο Survivor. Σίγουρα είναι ένας από τους ελάχιστους που δεν τρώνε κρυφά!

ΒΙΝΤΕΟ από τις πρώτες του μέρες:

 

Και το χθεσινό βίντεο:

 
 

Άγριος καυγάς με Ατζούν στο Survivor All Star - Απειλές με αποχώρηση για κινητό που είχαν δύο παίκτες (Vid)

Ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ταλάντσεφ σχολίασε τα όσα γίνονται φέτος στο παιχνίδι επιβίωσης και μίλησε για παίκτες που προστατεύονται από την παραγωγή.

Μάλιστα, δεν κρύφτηκε και τόνισε πως υπάρχει ολόκληρο σχέδιο για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς όχι μόνο την έβαλαν στην ίδια ομάδα με τον αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη, αλλά επίτηδες είχαν μαζί και τη Χρυσούλα για να μην έχει δυνατό αντίπαλο.

Οι συγκεκριμένες… κατηγορίες δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φέτος, ενώ πάρα πολλοί παίκτες, νυν και πρώην, πετούν υπονοούμενα το τελευταίο διάστημα για την «προστασία» που έχει η Μαριαλένα και για την απόδοσή τους που σίγουρα δεν την κατατάσσει πολύ ψηλά στην σχετική κατάταξη των καλών παικτών, όπως είχε συμβεί στην προηγούμενη παρουσία τους στον Άγιο Δομίνικο.

Η… βόμβα όμως έσκασε, όπως θα δείτε και στο φινάλε του παρακάτω βίντεο, από τη Μαρία Αντωνά με αφορμή την παρουσία του «Τάλα» στο στούντιο, αποκάλυψε πως οι υπόλοιποι παίκτες που βρέθηκαν στο Survivor All Star, άσκησαν βέτο να μην βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο αυτός και ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης, επειδή πέρυσι είχαν χρησιμοποιήσει κινητό!