Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Η πιο ακατάλληλη γκάφα στο Ρουκ Ζουκ - "Οι γυναίκες το βάζουν στην ευαίσθηση περιοχή και..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-04-22 14:06:00

Η πιο ακατάλληλη γκάφα στο Ρουκ Ζουκ - "Οι γυναίκες το βάζουν στην ευαίσθητη περιοχή και..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η πιο ακατάλληλη γκάφα στο Ρουκ Ζουκ - "Οι γυναίκες το βάζουν στην ευαίσθητη περιοχή και..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Η όμορφη παίκτρια μάλλον δεν κατάλαβε πολύ καλά τη λέξη.

Άφωνη έμεινε η Ζέτα Μακρυπούλια με την περιγραφή της παίκτριας στη λέξη… υπόθετο.

Για κάποιο λόγο που κανείς δεν κατάλαβε, ούτε και οι συμπαίκτες της προφανώς, η κοπέλα άρχισε να περιγράφη τη λέξη ως κάτι που βάζουν οι γυναίκες στην ευαίσθητη περιοχή.

Δείτε όσα έγιναν και την αντίδραση της παρουσιάστριας!

 

Σε ΣΟΚ η Ζέτα Μακρυπούλια - Παίκτης του Ρουκ Ζουκ έβριζε ασταμάτητα - 10 "μπιπ" σε 1 λεπτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός ορίων βγήκε παίκτης του Ρουκ Ζουκ, ο οποίος μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, έβριζε ασταμάτητα συμπαίκτη του για παραπάνω από ένα λεπτό.

Όλα ξεκίνησαν από τη λέξη που έπρεπε να βρει η ομάδα και η οποία ήταν η «σκνίπα». Το πρόβλημα ήταν όμως πως αυτός που έπρεπε να την περιγράψει, δεν τη γνώριζε και τελικά τα… άκουσα.

Τα «μπινελίκια» ήταν ασταμάτητα και η Ζέτα Μακρυπούλια παρακαλούσε να σταματήσουν!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Τρέλα με διάσημη παίκτρια Survivor All Star - Στους δρόμους της Αθήνας φορώντας ελάχιστα ρούχα (ΦΩΤΟ)

 

Είναι γνωστό ότι Χριστίνα Κεφάλα έχει μία τάση να προκαλεί. Αδιαμφησβήτητα είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα η οποία μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Φέτος την παρακολουθήσαμε ξανά στη δεύτερη επίσκεψη της στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor όπου πριν από λίγες εβδομάδες αποχώρησε.

Το μοντέλο καταφέρνει και ανεβάζει διαρκώς τη δημοτικότητα της μέσα από τα social media και ειδικά από το λογαριασμό που διαθέτει στο instagram τον οποίο γεμίζει καθημερινά με φωτογραφίες και βίντεο που κόβουν την ανάσα.

Είναι μια εντυπωσιακή παρουσία στο instagram και η οποία έχει αποκτήσει περισσότερους από 118.000 followers. Όλοι τους λιώνουν κάτω απο κάθε φωτογραφία της, με τα εντυπωσιακά και ζουμερά προσόντα της να κλέβουν την παράσταση.

Σήμερα η εντυπωσιακή influencer βγήκε βόλτα στην Αθήνα Και όπως θα δείτε και εσείς προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο αφού αυτά που φορούσε ήταν πραγματικά λιγοστά

Η Χριστίνα Κεφαλά χαρίζει απλόχερα τα προσόντα της στους δρόμους της Αθήνας!

Πηγή: tvfreaks.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags