Facebook Pixel Survivor All Star - Ηλίας Γκότσης: Μεγάλη ανατροπή στο Survivor - Ο Ηλίας Γκότσης "διώχνει" κορυφαίο όνομα - Ώρα εκδίκησης! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-04-28 07:33:00

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor - Ο Ηλίας Γκότσης διώχνει κορυφαίο όνομα - Ώρα εκδίκησης! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη ανατροπή στο Survivor - Ο Ηλίας Γκότσης διώχνει κορυφαίο όνομα - Ώρα εκδίκησης! (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι δεν ξέχασε τον τρόπο που έφυγε και βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να χτυπήσει τους πρώην φίλους. Ποιος θα… πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής;

 

Ο Ηλίας Γκότσης έφυγε σαν μπόρα από το Survivor Αll Star αφήνοντας στάχτη και αποκαΐδια τηλεθέασης. Μπορεί όμως να διαμορφώσει ισορροπίες;

Μπορεί από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ να αποτελεί παρελθόν, αλλά ο Ηλίας Γκότσης είναι σε θέση να διαμορφώσει ισορροπίες από εδώ και πέρα στο σόου του Survivor All Star;

Για την ακρίβεια, όχι εκείνος, αλλά οι φαν του. Όλοι θυμόμαστε το περιστατικό της αποβολής του από το ριάλιτι. Όλοι θυμόμαστε τη θύελλα που προκλήθηκε στο εσωτερικό των ομάδων και όλοι θυμόμαστε ότι οι μέχρι πρότινος φίλοι του, του γύρισαν την πλάτη.

Μπόγδανος και Εύη ήταν από τα δύο αγαπημένα πρόσωπα του Ηλία στο παιχνίδι, αλλά μόλις αποδείχθηκε η παράβαση, του γύρισαν την πλάτη όντες εντελώς κατηγορηματικοί.

Αυτό, δεν το έχουν ξεχάσει οι Gkotsis fans, οι οποίοι ίσως ψηφίσουν τους υπόλοιπους παίκτες για να παραμείνουν και όχι την Εύη.

Survivor All Star: Ο Γκότσης στέλνει εκτός την Εύη

Όχι, ας το πάρουμε και από πρακτικής άποψης το θέμα. Ο Μαρτίκας έχει τέτοιο κοινό και βρισκόμαστε σε τόσο πρόωρο στάδιο που οποιοσδήποτε απέναντί του – ίσως μόνο ο Κατσούλης να επιβίωνε – θα χάσει στον τάκο.

Ο Κόρο από την άλλη, είναι καλός παίκτης συνεισφέρει στην καλύβα και είναι συμπαθής. Μπορεί κάποιες φορές να είναι εριστικός και μέλος κλίκας, αλλά αυτό ακόμα δεν αποτελεί λόγο για να μην ψηφιστεί από τον κόσμο.

Μας μένει λοιπόν η Ευα Σαλ, η οποία είναι φαβορί για αποχώρηση, καθώς ο 4ος και 5ος υποψήφιος έχουν επίσης πλάτες.

Επίσης, αυτοί κερδίζουν την 3η Ασυλία, για να μην ξεχνιόμαστε.

Πάντως, από τους παραπάνω, ο λαός του Γκότση, που είναι μεγάλος, μπορεί εύκολα να… μαυρίσει την πρώην φίλη του, την οποία την έχει διαγράψει και από τα social.

Πηγή: sportime.gr

 
 

Η Μαγγίρα αποκάλυψε "το κρυφό ζευγάρι στο Survivor" - Απομονώνονται στην παραλία - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο!

Το Survivor All Star έχει απασχολήσει πολύ τους τελευταίους μήνες λόγων των σκανδάλων που έχουν «σκάσει» με τις παραβάσεις και τις αποβολές.

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες σχολιάζεται έντονα και το πόσο κοντά έχουν έρθει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως οι δυο συμπαίκτες έχουν σχέση και είναι το κρυφό ζευγάρι του ριάλιτι.

Μάλιστα, και ο Γιώργος Λιανός έκανε προ ημερών μια αποκάλυψη για ένα κρυφό ζευγάρι στο παιχνίδι, δίνοντας την αφορμή να συσχετιστεί το όνομα του Κωνσταντίνου με την Σταυρούλα, που παντρεύτηκε αλλά χώρισε μέσα σε τρεις μήνες, και αμέσως μετά μπήκε στον νέο Survivor.

Το θέμα πήγε λίγο… παρακάτω, η Μπέττυ Μαγγίρα, όταν σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και τις διαφωνίες μεταξύ των παικτών, τόνισε πως δεν την απασχολούν καθόλου όλα αυτά και ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι πότε θα μάθουμε για το… κρυφό ζευγάρι. Μάλιστα, ξάφνιασε και τους συνεργάτες της όταν είπε On camera πως «πρωταγωνιστής» στο νέο… ερωτικό ειδύλλιο είναι ο Βασάλος!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 3ο λεπτό:

 

Survivor All Star: Το πλάνο που ξέφυγε από τη παραγωγή - Αγκαλιά Βασάλος-Σταυρούλα (pic)

Οι φανατικοί τηλεθεατές του «Survivor All Star» περίμεναν με ανυπομονησία το πάρτι της ένωσης, μία στιγμή που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι συμμετέχοντες πλύθηκαν, φόρεσαν τα καλά τους, τραγούδησαν, διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Στέλιου Ρόκκου και έφαγαν τα φαγητά του Αλέξανδρου Παπανδρέου.

Αν και πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με την σχέση που μπορεί να έχουν ο Βασάλος με την Σταυρούλα μέχρι στιγμής δεν είχαμε δει κανένα πλάνο με τους δύο παίκτες μαζί.

Χτες ωστόσο ένα πλάνο μάλλον αποτυπώνει το γεγονός ότι οι δύο νέοι έχουν έρθει κοντά.

Κατά την διάρκεια του τραγουδιού του Στέλιου Ρόκκου "Έμεινα εδώ" ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρατούσε Αγκαλιά την Σταυρούλα και αν και η παραγωγή δεν έκανε κανένα κοντινό πλάνο το twitter μπόρεσε να δει το αγκαλιασμένο ζευγάρι.

 

Αν οι φήμες για την σχέση τους αληθεύουν αυτό θα αποδειχθεί στο μέλλον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags