Facebook Pixel CASH OR TRASH: Σάββατο 29 Απριλίου στις 18.15 στο Star
Life
| 2023-04-28 16:15:00

CASH OR TRASH: Σάββατο 29 Απριλίου στις 18.15 στο Star

Sportdog Team
CASH OR TRASH: Σάββατο 29 Απριλίου στις 18.15 στο Star

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Το Σάββατο 29 Απριλίου το Cash or Trash είναι ανδρική υπόθεση. Τέσσερις πωλητές φέρνουν ξεχωριστά αντικείμενα, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Δείτε εδώ το trailer Σαββατοκύριακου 29-30/4:


Ο Δημήτρης από την Κοζάνη φέρνει στο Cash Or Trash ένα αντικείμενο που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα, προσφέροντας χαρά και διασκέδαση στα παιδιά. Η Δέσποινα Μοιραράκη μαθαίνει για την οικογενειακή επιχείρηση του Δημήτρη, αφού ο ίδιος είναι 2ης γενιάς ιδιοκτήτης κινούμενου Λούνα Παρκ. Με αγάπη για το αντικείμενο, ο νεαρός πωλητής γνωρίζει ό,τι σχετίζεται με την λειτουργία, συντήρηση και προώθηση των Λούνα Παρκ αντικειμένων. Ο Θάνος Λούδος βρίσκει σε λειτουργική κατάσταση το αντικείμενο του Δημήτρη  και ανεβάζει τις προσδοκίες του ακόμα περισσότερο με τις νέες πληροφορίες, που δίνει. Έχοντας ένα συγκεκριμένο ποσό στο μυαλό του, ο Κοζανίτης πωλητής απογοητεύεται από την τιμή εκτίμησης  του Θάνου Λούδου αλλά δεν χάνει τη διάθεση να βοηθήσει τους αγοραστές να δουν την πραγματική του αξία.

Η αποκάλυψη του αντικειμένου φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα των αγοραστών και διάθεση για την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης δημοπρασίας. Με αργά αλλά σταθερά βήματα οι προσφορές προχωράνε και η κόντρα μεταξύ Ιόλης Χιωτίνη και Θάνου Μαρίνη καλά κρατεί, αφού ο καθένας τους έχει φανταστεί το γεμάτο παιδικές αναμνήσεις αντικείμενο του Δημήτρη, στον χώρο του.

Τον Ελληνοαυστραλό Γιάννη καλωσορίζει η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash, με ένα οικογενειακό κειμήλιο περασμένο στα χέρια του από τους συλλέκτες γονείς του. Ο Θάνος Λούδος, κρατώντας στα χέρια του το αντικείμενο του Γιάννη, δεν έχει παρά να σχολιάσει την άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κάτι που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη συλλεκτική του αξία. Με μια εκτίμηση γεμάτη νέες πληροφορίες αλλά μια τιμή που δεν δίνει και τη μεγαλύτερη ώθηση στον Ελληνοαυστραλό πωλητή, τα πράγματα δείχνουν διφορούμενα για το δωμάτιο των αγοραστών. Η τύχη συνηγορεί με τον Γιάννη, αφού ο Γιώργος Τσαγκαράκης, που έχει εκδηλώσει στο παρελθόν συλλεκτικό αλλά και εμπορικό ενδιαφέρον για αντικείμενα του είδους, βρίσκεται ανάμεσα στους αγοραστές. Υπάρχει ενδιαφέρον όμως και από τους υπόλοιπους αγοραστές, καθώς πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και σπάνιο, για το είδος, αισθητικά, αντικείμενο.  Οι προσφορές δεν φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπο του Γιάννη και δεν πρόκειται για μπλόφα. Θα καταφέρουν οι τελευταίοι δύο διεκδικητές να τα βρουν με τον Γιάννη; Στο δωμάτιο των αγοραστών ο χρόνος μοιάζει να έχει παγώσει.
 
Ο Βαγγέλης από τον Ωρωπό έρχεται στο Cash Or Trash με μια σπάνια αντίκα του 1900. Μέσα από μια μεγάλη συλλογή αντικειμένων και αυτοκινήτων του πατέρα του, ο Βαγγέλης επέλεξε να  φέρει ένα αντικείμενο, που δεν έχει έρθει ως τώρα στην εκπομπή. Λάτρης της μουσικής αλλά και επαγγελματίας του είδους, η καλλιτεχνική φύση του Βαγγέλη τον ώθησε να φέρει στο δωμάτιο εκτίμηση ένα αντικείμενο που, εκτός από τη σπανιότητά του, φέρει αρκετές ιστορικές αναφορές για την καθημερινότητα των ανθρώπων του 19ου αιώνα. Με νέες πληροφορίες στη διάθεσή του, ο Βαγγέλης μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών αποφασισμένος να μην αποχωριστεί το σπάνιο αντικείμενό του με  λιγότερα χρήματα από την τιμή εκτίμησης. Η κατάστασή του αντικειμένου αλλά και η συλλεκτικότητά του δείχνουν πως είναι εφικτό να εκπληρωθεί ο στόχος του Βαγγέλη, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις πρώτες αντιδράσεις των αγοραστών. Με τον Φοίβο Στρουγγάρη να αγαπά τα αντικείμενα εποχής 19ου αι. αλλά και την Ιόλη Χιωτίνη να προσαρμόζει, μέσα από μια άλλη δημιουργική διάσταση, τη χρήση των αντικειμένων, ο νεαρός Βαγγέλης αισθάνεται τυχερός. Μια πολύ ωραία δημοπρασία επισφραγίζεται με το κλείσιμο μιας ευχάριστης συμφωνίας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τον Τσελεστίνο με ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι αντικείμενων στο δωμάτιο εκτίμησης. Ο νεαρός, με ρίζες από την Κέρκυρα και την Ιταλία, απέκτησε τα αντικείμενα ως δώρο από έναν φίλο του, μετά από μια ανακατασκευή θεάτρου, στην οποία βοήθησε. Παρά τις φθορές, τα αντικείμενα εκστρατείας, όπως τα χαρακτηρίζει ο Θάνος Λούδος στην εκτίμησή του, φέρουν μια επιγραφή που ανεβάζει την αξία τους. Έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο Τσελεστίνο μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών και με την αποκάλυψη των αντικειμένων του καταλαβαίνει αμέσως ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτά. Με τον Φοίβο Στρουγγάρη να μη δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον αρχικά, το παιχνίδι των προσφορών χωρίζεται σε δύο αγοραστές, που έχουν αποκλειστικά εμπορικό ενδιαφέρον και σε δύο αγοραστές, που είναι έτοιμοι να τα προσαρμόσουν σε μελλοντικά τους projects. Μια προσφορά θα είναι εκείνη που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του Τσελεστίνο. Εκείνη, που θα φτάσει τουλάχιστον στα διπλάσια της τιμής εκτίμησης του Θάνου Λούδου.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!
Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions
#CashOrTrashGR  #StarChannelTv

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags