Facebook Pixel Survivor All Star: Αποκάλυψη-"φωτια" για νέο ειδύλλιο στο Survivor: "Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένη με τον..." (Vids)
Life
| 2023-05-01 23:50:00

Αποκάλυψη-"φωτιά" για νέο ειδύλλιο στο Survivor: "Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένη με τον..." (Vids)

Sportdog Team
Αποκάλυψη-"φωτιά" για νέο ειδύλλιο στο Survivor: "Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένη με τον..." (Vids)

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Μελίνα Μεταξά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star για το νέο ειδύλλιο της Σταυρούλας με παίκτη του ριάλιτι.

Για νέο ειδύλλιο ανάμεσα στην Σταυρούλα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο έκανε λόγο η Μελίνα Μεταξά, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Έχω καταλάβει ότι μεταφέρει πολλές αχρείαστες πληροφορίες από παίκτη σε παίκτη. Και με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι οι πρώτοι που "δίνει" στους υπόλοιπους. Για ποιο λόγο να μεταφέρεις εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Δεν θα ήθελα ούτε την εξομολόγηση να αναφέρω, ούτε τον άνθρωπο που αφορά».

Αργότερα, βέβαια, η Μελίνα προχώρησε στην αποκάλυψη: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. O Στέλιος Χανταμπάκης πήγε και το είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα, επειδή ίσως να φοβάται να μην εκτεθεί.

Επίσης, δεν μου άρεσε ότι άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει με εμένα και τον Κωνσταντίνο για να έχει την ουρά της καλυμμένη. Eγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι άλλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα εκτός Survivor - Γυναίκα και Διάσημη η επόμενη αποχώρηση - Γλίτωσαν Μαρτίκας, Κόρο!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags