Facebook Pixel ALPHA: Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο "Happy day"
Life
| 2023-05-18 14:27:00

ALPHA: Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο "Happy day"

Sportdog Team
ALPHA: Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο "Happy day"

Σήμερα, Πέμπτη 18 Μαΐου, το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy day στον Alpha».

Όσα είπε:

Για τις υποκλοπές: «Σίγουρα γνώριζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις υποκλοπές… Με παρακολουθούσαν γιατί δεν ήθελαν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ… Πως θα συγκυβερνήσω εγώ με τον Μητσοτάκη όταν λέει ότι έχω εμμονή μαζί του, ενώ αυτός με παρακολουθούσε;…».

Για το προσδοκώμενο ποσοστό των εκλογών: «Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό των δημοσκοπήσεων…»

Για την έδρα του στην Ευρωβουλή και την Εύα Καϊλή: «Καθυστέρησα να παραδώσω τη έδρα μου στην  Ευρωβουλή γιατί ήμουν στο επίκεντρο των συζητήσεων και έπρεπε να είμαι εκεί… Διέγραψα την Εύα Καϊλή μόλις έμαθα για το σκάνδαλο… Για μένα η Καϊλή δεν ήταν ούτε ο Παππάς του Τσίπρα, ούτε ο Δημητριάδης του Μητσοτάκη… Δεν είμαι δικαστής για να ξέρω αν είναι αθώα η Καϊλή… Δεν συγκαλύπτω κανέναν. Όποιος προσβάλλει τον Ελληνικό λαό πάει σπίτι του…».

Για την υπόθεση Γεωργούλη: «Ντροπή η διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας στην υπόθεση Γεωργούλη…»

Για τα social media και τη συμμετοχή του σ’ αυτά: «Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης κάνουν χαβαλέ στο Tik Tok και στα νοσοκομεία έχουν λίστες ντροπής…».

Τέλος μίλησε για τον γιο του, το χειρουργείο που έχει κάνει, τους φίλους του, τα ταξίδια που κάνει μόνος του και ανέφερε ότι δεν έχει τηλεόραση χρόνια τώρα.  

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags