Facebook Pixel Κατερίνα Καινούργιου: Στην Κατερίνα Καινούργιου η συνέντευξη που… κυνηγάει όλη η Ελλάδα - Έκλεισε το deal της χρονιάς (Vid)
Life
| 2023-06-16 09:40:00

Στην Κατερίνα Καινούργιου η συνέντευξη που… κυνηγάει όλη η Ελλάδα - Έκλεισε το deal της χρονιάς (Vid)

Sportdog Team
Στην Κατερίνα Καινούργιου η συνέντευξη που… κυνηγάει όλη η Ελλάδα - Έκλεισε το deal της χρονιάς (Vid)

Το αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή της και μάλιστα συζήτησαν και κάποιες έξτρα λεπτομέρειες…

Η Εύα Καϊλή κατάφερε μετά από πολλούς μήνες να βγει από τη φυλακή, όπου βρέθηκε λόγω του σκανδάλου Gatar Gate.

Πλέον, έχει μεν κάποιους περιοριστικούς όρους, αλλά πλέον δεν υποχρεούται να φορά το ειδικό βραχιολάκι ούτε και να είναι σε περιορισμό στο σπίτι της. Δεν μπορεί, όμως, να φύγει από το Βέλγιο αλλά αυτό δεν την απασχολεί αφού, όπως ανέφεραν οι συνήγοροί της σε δήλωσή τους, θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο μετά τη «δικαστική δικαιώσή της».

Εκείνο που θέλει, σε πρώτη φάση όπως φάνηκε από τις νέες δηλώσεις του Έλληνα δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, είναι να επιστρέψει στα καθήκοντά της στο ευρωκοινοβούλιο, τα οποία μπορεί να ασκήσει κανονικότατα, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι της σε κοινή τους δήλωση. 

Τέλος, ο Δημητρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε ότι η Εύα Καϊλή θα δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της και μάλιστα τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να μπει και στο αεροπλάνο για να πάει στο Βέλγιο!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 11ο λεπτό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags