Facebook Pixel Σάρωσε η Εθνική! Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης – Δώστε μπάλα στον κόσμο
Life
| 2023-06-20 18:52:00

Σάρωσε η Εθνική! Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης στον Alpha τα Προκριματικά - Δώστε μπάλα στον κόσμο

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Σάρωσε η Εθνική! Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης στον Alpha τα Προκριματικά - Δώστε μπάλα στον κόσμο

Η Ελλάδα κράτησε τον κόσμο μπροστά στις οθόνες και παρακολουθούσε με αγωνία την έκβαση της αναμέτρησης με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Έχετε δει ομάδα να χάνει αλλά να νικά; Αυτό συνέβη με την Εθνική Ελλάδας το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023. Το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα αντιμετώπιζε τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024. Οι προβλέψεις ήταν δυσοίωνες για την αναμέτρηση με τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η εικόνα της γαλανόλευκης όμως στον αγώνα με την Ιρλανδία ήταν τέτοια που δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες.

Όχι για νίκη με τους «τρικολόρ», αλλά για το μέλλον της ομάδας. Για τη Γαλλία άπαντες ευελπιστούσαν να μην ηττηθούμε με μεγάλο σκορ. Και πάλι όμως όλοι στήθηκαν μπροστά στις οθόνες τους για να δούνε το ματς και οι παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ δεν τους άφησαν ανικανοποίητους.

Γιατί η Ελλάδα όχι μόνο στάθηκε με ψηλά το κεφάλι απέναντι στη Γαλλία, αλλά θα μπορούσε να της πάρει και αποτέλεσμα. Η ήττα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και μία εύστοχη εκτέλεση ενός πέναλτι του Μπαπέ.

Σημασία έχει, ότι αυτή η Εθνική κερδίζει κόσμο! Τρανή απόδειξη ήταν ότι η Ελλάδα σάρωσε σε τηλεθέαση. Έκανε απίστευτα νούμερα στη ζώνη Prime Time.

O Alpha, ο οποίος μετέδωσε το παιχνίδι, έκανε εκείνη την ώρα 36,9% στο δυναμικό κοινό και 34,2 % στο σύνολο.

Αυτό δείχνει και κάτι ακόμα! Ότι ο κόσμος διψά για μπάλα. Τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Champions League πήγαν σε συνδρομητικά κανάλια. Το Μουντιάλ, πέρσι τον Νοέμβριο, πήγε σε μία ειδική συδρομητική υβριδική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 (και όλοι είδαμε ότι αντιμετώπισε προβλήματα σοβαρά). Οι τηλεθεατές όμως όταν υπάρχει δυνατότητα προβολής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ελεύθερο κανάλι κάθονται μπροστά στις οθόνες και τινάζουν τα μηχανάκια.

Γι’αυτό δώστε μπάλα στον κόσμο. Να θυμηθούμε και τις παλιές καλές ημέρες που είχαμε λόγο, να δούμε τηλεόραση…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags