Facebook Pixel Cash or Trash: Σάββατο 24 Ιουνίου στις 18.15 στο Star (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-06-23 16:19:00

Cash or Trash: Σάββατο 24 Ιουνίου στις 18.15 στο Star (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Cash or Trash: Σάββατο 24 Ιουνίου στις 18.15 στο Star (ΒΙΝΤΕΟ)

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας!

Το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Cash or Trash τέσσερα νέα, ιδιαίτερα και ασυνήθιστα αντικείμενα θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος,  ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Δείτε εδώ το trailer του Σαββάτου 24/6:

Τον Χάρη από το πανέμορφο νησί της Πάρου υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Το αντικείμενο του Χάρη είναι ενθύμιο από τους γονείς του σε μια  ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους, όταν βρέθηκαν καλεσμένοι σε έναν εορτασμό βασιλικής χαράς. Αν και μικρό σε όγκο, το αντικείμενο του Χάρη ενθουσιάζει για την ιστορική στιγμή, που εκπροσωπεί και δίνει την ευκαιρία στον Θάνο Λούδο να δώσει πληροφορίες για ένα άκρως σημαντικό για την εποχή του γεγονός.  Ο Χάρης είναι συλλέκτης από χόμπι μιας μεγάλης γκάμας αντικειμένων. Η επιλογή του αντικειμένου που αποφάσισε να φέρει στο Cash or Trash, έχει για εκείνον μεγάλη σημασία, καθώς γνωρίζει την ιστορία της Ελλάδος αρκετά καλά. Παρά τη χαμηλή, για τα δεδομένα του, τιμή εκτίμησης, ο πωλητής από την Πάρο είναι αποφασισμένος να αποχωριστεί το αντικείμενό του μόνο στο άκουσμα της σωστής προσφοράς. Η ιδέα της δημοπρασίας εκστασιάζει τον Χάρη, περιμένει όμως το ίδιο να νιώσει και με τις προσφορές των αγοραστών. Έχοντας μεγάλη αγωνία να δει ποιοι είναι οι αγοραστές, που πρόκειται να διεκδικήσουν το βασιλικό του αντικείμενο, ο Χάρης παίρνει τη θέση του με αρκετά ανεβασμένη διάθεση απέναντι τους. Με τον Γιώργο Τσαγκαράκη στην παρέα  των αγοραστών τα πράγματα ανατρέπονται αλλά το χιούμορ του Χάρη δίνει ρυθμό σε όλη τη διαδικασία.

Τον Τόλη από την Γλυφάδα υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης, με ένα designer’s item, άκρως πρωτοποριακό για την εποχή του. Ο εξωστρεφής πωλητής χαίρεται που συναντά την παρέα της Δέσποινας Μοιραράκη, αφού στο παρελθόν έχουν ξανασυναντηθεί. Μεταξύ αναμνήσεων και εκτίμησης, ο Θάνος Λούδος δίνει αρκετές πληροφορίες για το αντικείμενο, καθώς και μια τιμή,  που σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί με τη βοήθεια του πωλητή, που διαθέτει μια έντονη προσωπικότητα. Με την αγάπη του για την pop κουλτούρα αλλά και ένα αντικείμενο που δεν βρίσκει ούτε ο ίδιος σχεδιαστής, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τόλη, η στιγμή της δημοπρασίας μοιάζει παιχνίδι για εκείνον. Με σκοπό να επενδύσει τα χρήματα σε ένα μελλοντικό και πρωτότυπο σχέδιό του, ο Τόλης ξέρει τι έχει στα χέρια του και ελπίζει να βρει την ανάλογη προσφορά από τους αγοραστές.  Το αντικείμενο του Τόλη φέρνει άλλους πιο κοντά και άλλους τους κρατάει αδιάφορους. Τελικά ο πωλητής κερδίζει τις εντυπώσεις, αφού είναι «μαέστρος» στην επιχειρηματολογία. Άραγε, οι αγοραστές που  ενδιαφέρονται πραγματικά θα τα βρούνε τελικά… στα μηδενικά με τον εκκεντρικό πωλητή;

Η Ελένη φέρνει ένα αντικείμενο στο Cash or Trash, που όμοια του είδους του έχουν πρωταγωνιστήσει σε αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Η ανοιχτόκαρδη Ελένη φέρνει ένα αντικείμενο από τα πρώτα επαγγελματικά της χρόνια. Για τον Θάνο Λούδο το αντικείμενο της Ελένης είναι αρκετά ιδιαίτερο λόγω κατασκευαστή αλλά και λόγω σχεδίου. Το ιδιαίτερο χρώμα το κατατάσσει άνετα στην κατηγορία pop ενώ η άρτια λειτουργική του κατάσταση ενισχύει την τιμή εκτίμησης.

Η Ελένη, έχοντας όλες τις πληροφορίες από τον εκτιμητή του Cash Or Trash, οδεύει για το δωμάτιο των αγοραστών με αρκετά ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Τα ποσοστά αγορών έχουν δείξει στο παρελθόν ότι οι αγοραστές έχουν μια αδυναμία σε παρόμοια αντικείμενα του είδους, κάτι που ανεβάζει τις πιθανότητες για δυνατές προσφορές. Πρωτοποριακό για την εποχή του αλλά και για την κατηγορία του, το αντικείμενο της Ελένης ενθουσιάζει τους αγοραστές νοσταλγικά. Τα στοιχεία σπανιότητας στη λειτουργικότητα του αντικειμένου αλλά και η ιδιαιτερότητα του κατασκευαστή, δημιουργούν έντονο κλίμα ενδιαφέροντος ανάμεσα στους αγοραστές. Το «ντέρμπι» προσφορών, που ακολουθεί, είναι, τελικά, γυναικεία υπόθεση!

Ο Αντώνης-Σπυρίδων από την όμορφη Κέρκυρα, με τη ραδιοφωνική φωνή του και με ανεβασμένη, εκ πεποιθήσεως, διάθεση, φέρνει ένα σετ αντικείμενων, που ταξιδεύουν τη Δέσποινα Μοιραράκη και τον Θάνο Λούδο σε μια παλιά, ρομαντική εποχή. Ο Θάνος Λούδος βλέπει για πρώτη φορά ένα αντικείμενο του είδους και έτσι βρίσκει την ευκαιρία να δώσει όσες περισσότερες πληροφορίες αφορούν τη συγκεκριμένη κατηγορία αντικειμένων. Με την ερώτηση κλειδί να σφραγίζει την τιμή εκτίμησης, ο Αντώνης – Σπυρίδων παίρνει όλα τα εφόδια και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, που πηγάζει από την κατάσταση των αντικειμένων του, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών για τη δημοπρασία της ζωής του. Μια πολύ ευχάριστη δημοπρασία ακολουθεί για τον ραδιοφωνικό παραγωγό, που όμως δείχνει να μην είναι έτοιμος να αποχωριστεί τα αντικείμενο του, μέχρι που ο Γεώργιος Καράμπελλας αναλαμβάνει ενεργό ρόλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags