Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόλυτη ανατροπή με τη Ζέτα Μακρυπούλια - Ποιο Ρουκ Ζουκ; Υπογράφει για νέα μεγάλη εκπομπή! (Vid)
Life
| 2023-06-29 07:57:00

Η απόλυτη ανατροπή με τη Ζέτα Μακρυπούλια - Ποιο Ρουκ Ζουκ; Υπογράφει για νέα μεγάλη εκπομπή! (Vid)

Sportdog Team
Η απόλυτη ανατροπή με τη Ζέτα Μακρυπούλια - Ποιο Ρουκ Ζουκ; Υπογράφει για νέα μεγάλη εκπομπή! (Vid)

Ενοχλημένη πολύ με τον ΑΝΤ1 το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια, μετά το ναυάγιο που υπήρξε στις συζητήσεις τους. Τι ετοιμάζει όμως στην τηλεόραση για την επόμενη σεζόν;

Μία από τα πιο επιτυχημένα show του ANT1 φαίνεται να επιστρέφει με νέα παρουσιάστρια στο τιμόνι. Ο λόγος για την μεγάλη επιστροφή του «Your Face Sounds Familiar».

Τις αποκαλύψεως έκανε το πρωί της Τρίτης (27/6) στον αέρα του «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου. Όπως ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος, ο ANT1 σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναφέρει από τη νέα σεζόν, το αγαπημένο μουσικό σόου μεταμφιέσεων με ανανεωμένο δυναμικό καθώς η άλλοτε παρουσιάστρια αυτού, Μαρία Μπεκατώρου, πλέον βρίσκεται στο MEGA.

Παράλληλα, πριν από μερικές ημέρες, ο Τζώρτζης Ποφάντης, διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, είχε μιλήσει στην Μαρία Ανδρέου στην «Espresso», για τις σκέψεις του, γύρω από την επαναφορά του συγκεκριμένου show, αποκαλύπτοντας και την ιδανική πλέον για τον ρόλο της παρουσιάστριας. Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος:

«Σκεφτόμαστε από Φλεβάρη να ρίξουμε πάλι στη μάχη το «Your Face Sounds Familiar». Ιδανικά, δεν βλέπω καλύτερη παρουσιάστρια από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Βέβαια, δεν ξέρω και τι θα κάνει η ίδια με το θέατρο. Το «Rouk Zouk» συνεχίζεται, καθώς και ο «Εκατομμυριούχος», το «5χ5» (αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε παρουσιαστή) και το «Τhe2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

 

Γυμνάστρια με κολάν στο Ρουκ Ζουκ "εκτόξευσε" την τηλεθέαση - Άφωνη η Μακρυπούλια με… Τζένιφερ Λόπεζ! (Vid)

Μία από τις πιο όμορφες παίκτριες που έχουμε δει στο Ρουκ Ζουκ εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 στο τελευταίο επεισόδιο και με την παρουσία της κατάφερε να… προκαλέσει ντόρο στα social media.

Η Μαριλίνα άλλωστε, εκτός από όμορφη, είναι και ιδιαιτέρως γυμνασμένη, αφού επαγγέλεται γυμνάστρια και όπως αποκάλυψε στην Ζέτα Μακρυπούλια, έχει ως πλάνο να βρεθεί στην Αμερική και να γυμνάσει τα οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANT1 (@ant1tv)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags