Έτοιμο μέσα σε μόλις 10 λεπτά
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έφτιαξε για τους τηλεθεατές του Breakfast@Star το πιο δροσερό κι εύκολο frozen yoghurt. Δοκιμάστε το κι εσείς!
• 500 γρ. κατεψυγμένα σμέουρα, φράουλες, ροδάκινα
• 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
• 3-4 κ.σ. μέλι
• Φύλλα φρέσκου δυόσμου για το σερβίρισμα
Προσθέτουμε στο μπλέντερ τα παγωμένα φρούτα, λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου, το μέλι και τα χτυπάμε 3’ πολύ καλά να πολτοποιηθούν σαν μια γρανίτα.
Προσθέτουμε στον κάδο του μπλέντερ, το γιαούρτι και ξαναχτυπάμε για 1’ μέχρι να ενσωματωθεί με τα φρούτα.
Σερβίρουμε σε ένα μπολάκι παγωτού με φύλλα φρέσκου δυόσμου.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις