Facebook Pixel Survivor All Star - Σάκης Κατσούλης: Βόμβα για τον νικητή του Survivor - "Ο Σάκης επικοινώνησε με Αθήνα" - Το κινητό και το βίντεο που τον... καίει!
Life
| 2023-07-13 09:20:00

Βόμβα για τον νικητή του Survivor - "Ο Σάκης επικοινώνησε με Αθήνα" - Το κινητό και το βίντεο που τον... καίει!

Sportdog Team
Βόμβα για τον νικητή του Survivor - "Ο Σάκης επικοινώνησε με Αθήνα" - Το κινητό και το βίντεο που τον... καίει!

Λίγες ώρες μετά το φινάλε του ριάλιτι, άνοιξαν τα στόματα και πασίγνωστος πρώην παίκτης, αποκάλυψε οn camera πως ο Κατσούλης έπιασε κινητό και επικοινώνησε με την οικογένειά του με τη βοήθεια της παραγωγής.
 

Στο… επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος μετά τον τελικό του Survivor All Star, καθώς η στήριξή του στον Νίκο Μπάρτζη και η απομάκρυνσή του από τον πρώην φίλο του και νικητή, Σάκη Κατσούλη, είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί αρκετές «επιθέσεις».

Μάλιστα, ο ίδιος φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος, έδωσε την απάντησή του στα σχόλια που έκανε η αδερφή του Κατσούλη μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και προέβη σε μία σοβαρή καταγγελία, αφού αποκάλυψε πως και ο Σάκης έπιασε κινητό και είχε επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους. Όχι όμως φέτος, αλλά στο περσινό Survivor και μάλιστα με τη βοήθεια του Τριαντάφυλλου!

«Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα; Πόσο σε πονάει; Να έρθεις εδώ να τα πεις… Οι άντρες τα λένε στο πρόσωπο και όχι από πίσω», έγραψε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.

«Ας έβαζε και το όνομά μου… Αλλά για ποιο λόγο βρε αγάπη μου γλυκιά; Να δείξετε όλα τα stories που έχω κάνει κι αν έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, τότε τα παρατάω, αφήνω τα μικρόφωνα και φεύγω. Δεν έχω πει τίποτα κακό για κανέναν.

Και μην ξεχνάς, αν το λες για μένα αυτό, κορίτσι μου όμορφο, ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε κι ένα βιντεάκι σε έναν ρεπόρτερ για να δείξουμε στον Σάκη ότι είστε πολύ καλά, γιατί είχε άγχος το παιδί. Η οικογένειά σας είναι εξαιρετική και ερχόμουν συχνά σπίτι σου, αν θυμάσαι καλά, και κάναμε και αγώνα το 2021 μαζί», είπε και ολοκλήρωσε: «Το να ταυτιστώ με έναν άλλον παίκτη, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Σάκη. Όπως και ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν άλλον παίκτη που ήταν αντίπαλός μου, έτσι κι εγώ ταυτίστηκα με έναν άλλον παίκτη που ήταν αντίπαλος του Σάκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και ότι δεν εύχομαι πάντα τα καλύτερα για τον Σάκη».

 

Σάλος στην απονομή του Survivor - "Μπινελίκια" Μαρτίκα και χειρονομία σε Μπάρτζη - Χαμός στο twitter! (Vid)

Μετά από 6μιση μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, το Survivor All Star έφτασε στο τέλος του με μία λαμπερή βραδιά στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου. Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης διεκδίκησαν το πολυπόθητο τρόπαιο αλλά και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ, με τον 33χρονο επιχειρηματία να κόβει πρώτος το νήμα.

Το παρών στον μεγάλο τελικό έδωσαν φίλοι, συγγενείς και υποστηρικτές των δύο φιναλίστ αλλά φυσικά και σχεδόν όλοι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι, που μοιράστηκαν αμέτρητες κοινές στιγμές στη ζούγκλα της Καραϊβικής.

Στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου παραβρέθηκε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο παραγωγός του Survivor έκανε τη δική του ανασκόπηση για τη χρονιά που έκλεισε, προχωρώντας μάλιστα σε μία ιδιαίτερη αναφορά στους παίκτες που αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης λόγω παραβίασης των κανονισμών.

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού «μαραθωνίου», που ξεπέρασε σε διάρκεια της 5μιση ώρες, προβλήθηκαν θεματικά βίντεο αφιερωμένα στις στιγμές των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελευθερία Ελευθερίου, ανεβάζοντας τον παλμό με τα τραγούδια τους.

Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν λίγο μετά τις 01:00, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή, που δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη!

Ο 33χρονος επιχειρηματίας, που κατάφερε να κάνει το double, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και γιόρτασε τη νίκη του με τους συμπαίκτες και τους συγγενείς του, οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν. Μεταξύ αυτών, εννοείται, και η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση. «Δεν έχω λόγια αλλά ένα πράγμα θα πω σε όλους: αγαπάτε και να είστε ειλικρινείς. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Μεγάλο πράγμα η αγάπη του κόσμου, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα», δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Σάκης Κατσούλης.

"Τρελάθηκε" ο Μαρτίκας

Κι ενώ όλοι περίμεναν τη Μαριαλένα να τρέξει πρώτη να πανηγυρίσει με τον Σάκη, ο Σπύρος Μαρτίκας με ένα απίστευτο σπριντ έτρεξε πρώτος στην αγκαλιά του έξαλλο, φωνάζοντας στο μικρόφωνο «το πήραμε μαλ@@@α, το πήραμε μαλ@@@ες». Μάλιστα, σήκωσε το χέρι προς την πλευρά του Νίκου Μπάρτζη και συνέχισε να πανηγυρίζει… τρελαμένος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, αλλά και τις αντιδράσεις στα social media:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags