Facebook Pixel Survivor All Star: Κίνηση-ματ Ατζούν για το Survivor All Star 2 - Στον Άγιο Δομίνικο κορυφαίος παίκτης - "Τρέμει" ο Κατσούλης!
Life
| 2023-07-23 08:36:00

Κίνηση-ματ Ατζούν για το Survivor All Star 2 - Στον Άγιο Δομίνικο κορυφαίος παίκτης - "Τρέμει" ο Κατσούλης!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ Ατζούν για το Survivor All Star 2 - Στον Άγιο Δομίνικο κορυφαίος παίκτης - "Τρέμει" ο Κατσούλης!

Ο Τούρκος παραγωγός μετάνιωσε το λάθος του και κάνει μεγάλη πρόταση σε όνομα που θα κάνει την διαφορά στο ριάλιτι και θα φέρει επιτέλους ανταγωνισμό...
 

Survivor All Star: Καλά – καλά δεν τελείωσε και ήδη άπαντες σκέφτονται μια δεύτερη βερσιόν για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Εδώ θα μας πείτε, μα καλά, έχει τελειώσει το Survivor και ανοίγετε τόσο νωρίς νέο μέτωπο. Πιστέψτε μας, ήδη έχει ανοίξει.

Πάμε να επιστρέψουμε στο θέμα μας και να κάνουμε κάποιες πρώτες σκέψεις αναφορικά με το υπόλοιπο. Ο Άρης Σοϊλέδης όμως; Αυτή είναι η ερώτηση του ενός εκατ. ευρώ ή – αν θέλετε – των 100 χιλιάδων ευρώ.

Survivor All Star 2: Τι θα γίνει αν δεν έρθει ο Σοϊλέδης;

Μιλάμε για τους κορυφαίους του ριάλιτι. Φυσικά υπάρχει και ο Ντάνος, αλλά από τη στιγμή που δεν θέλει να συμμετάσχει, μένουμε με τους δύο που θα τα σαρώσουν όλα.

Η παραγωγή που θα στελεχώσει από το μηδέν το Survivor All Star 2, θα πρέπει να θυμάται ότι δεν είναι εύκολο να πειστεί ο Άρης.

Οι διαπραγματεύσεις θα είναι συνεχείς, ο παίκτης θα ζητήσει τα δικά του από οικονομική άποψη και η τελική απόφαση θα προκύψει και από τα δύο μέρη.

Δύο τα τινά: Από τη στιγμή που ο Σοϊλέδης πει το ναι, τότε μιλάμε για ένα άκρως ανταγωνιστικό προϊόν που θα χτυπήσει τουλάχιστον τριαντάρια μέσο όρο τηλεθέασης.

Αν πάλι, ο Άρης αρνηθεί, τότε δεν έχει κανένα νόημα να δεις κανείς το All Star 2. Τι θα βλέπουμε δηλαδή; Τον Κατσούλη να κάνει περίπατο και να προσθέτει πεντοχίλιαρα εβδομαδιαίως.

Επομένως, σε τέτοια περίπτωση, ας επιστρέψει σε κανονικό φορμάτ το σόου και ας αφήσουν για πιο μετά το All Star.

Πηγή: sportime.gr

Έξαλλος Ατζούν για το ψέμα στον τελικό του Survivor - Αυτή ήταν διαφορά Μπάρτζη με Σάκη - Υπάρχει ρήτρα!

Στο διαδίκτυο αναδύεται ένα κύμα αμφισβητήσεων σχετικά με τα ποσοστά που έλαβαν ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης στον τελικό του Survivor. Στο επίκεντρο, το Facebook, όπου τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν δημοσιεύματα και αναρτήσεις που θέλουν την διαφορά μεταξύ των δύο να είναι ασήμαντα μικρή.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, τα ποσοστά κινούνται στο επίπεδο του 50,7% για τον Κατσούλη και του 49,3% για τον Μπάρτζη. Είναι όμως αληθινά αυτά τα νούμερα;

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτά τα ποσοστά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη πηγή. Ο Γιώργος Λιανός, παρουσιαστής του Survivor, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του τελικού ότι η διαφορά μεταξύ των δύο παικτών ήταν μικρή, αλλά αυτό έγινε τη στιγμή που άνοιξε τον φάκελο με το όνομα του νικητή, χωρίς να έχει προηγουμένως γνώση των ποσοστών.

Επίσης, η παραγωγή του Survivor δεν έχει δημοσιεύσει επίσημα τα ποσοστά των ψήφων. Συνεπώς, όποιες πληροφορίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στο Facebook σχετικά με αυτά τα ποσοστά, είναι προϊόν εικασιών ή ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών.

Για να μειώσουν τη νίκη του Σάκη Κατσούλη μάλιστα στην εκπομπή του Τριαντάφυλλου, ο οποίος στηρίζε φανατικά τον Μπάρτζη ανέφεραν ότι αυτό είναι 400-500 ψήφοι ενώ σε δήλωσή του χτες άλλος νικητής του Survivor ανέφερε πως έμαθε ότι ότι η Νίκη κρίθηκε για 8 μόλις ψήφους!

 

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η εταιρεία που διαχειρίζεται τις τηλεφωνικές κλήσεις και ψήφους του survivor και άλλες παραγωγές της εταιρείας του Ατζούν Ιλίτζαλι στην Ελλάδα έχει υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας και μάλιστα τα λεφτά που εισπράττει είναι πάρα μα πάρα πολλά!

Δεν έχει γίνει διαρροή κανενός αποτελέσματος, Το μόνο που ανακοίνωσαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με το koolnews είναι ότι δεν έχει βγει κανένα αποτέλεσμα Και σίγουρα δεν είναι 500 ή 8 ψήφοι. Η διαφορά ήταν πολύ πολύ μεγαλύτερη.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι η ανάγκη επαλήθευσης των πληροφοριών προτού αυτές διαδοθούν. Τα λεγόμενα “fake news” είναι μια σοβαρή απειλή για την αξιοπιστία της ενημέρωσης και συχνά δημιουργούν σύγχυση και παρεξηγήσεις.

Στην τελική ανάλυση, το μόνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο παιχνίδι, καθώς και ότι ο κόσμος απέδειξε για ακόμα μια φορά το μεγάλο του ενδιαφέρον για το Survivor.


Πηγή: koolnews.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags