Facebook Pixel Εξοργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: "Αυτό ειπώθηκε όντως από δημοσιογράφο της ΕΡΤ;" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-08-24 16:28:00

Εξοργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: "Αυτό ειπώθηκε όντως από δημοσιογράφο της ΕΡΤ;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εξοργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: "Αυτό ειπώθηκε όντως από δημοσιογράφο της ΕΡΤ;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δήλωση που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων!

Από το μεσημέρι της Πέμπτης 24/8 κάνει τον γύρο του διαδικτύου το σχόλιο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της ΕΡΤ, Αλεξάνδρα Δουβαρά η οποία ανέφερε για τις φωτιές στη χώρα ότι: «Το μόνο ευχάριστο από τις φωτιές είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από αυτούς τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς».

Όπως ο περισσότερος κόσμος έτσι και η Ιωάννα Μαλέσκου, αντέδρασε για το σχόλιο της δημοσιογράφου που αφορούσαν τις φωτιές και τις ανθρώπινες ζωές. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε πως:

«Αυτό ειπώθηκε όντως από δημοσιογράφο (της ΕΡΤ); Έχω σοκαριστεί. Κατανοώ την ένταση και την επιβεβλημένη ταχύτητα στην περιγραφή και την εκφορά λόγου. Πόσο μάλλον σε αυτή την ατέρμονη τραγωδία με τις πυρκαγιές που ζούμε ΚΑΘΕ καλοκαίρι. Η επιλογή όμως των λέξεων είναι εκκωφαντική. Κατάλαβε τι είπε; Δεν έχω ιδέα ποια είναι η δημοσιογράφος και δε με αφορά κιόλας. Πείτε μου ότι τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη. Μια στοιχειώδη συγγνώμη σε ανθρώπινο επίπεδο γι’ αυτές τις ψυχές. Τις ψυχές που δε γνωρίζουν εθνικότητα. Δε θέλω να περιγράψω πως νιώθω. Μπορεί να μην αναρτώ από τις φωτιές ή όσα συνταρακτικά συμβαίνουν γύρω μας, ασχέτως τι σκέφτομαι, τι νιώθω και τι εύχομαι. Τουλάχιστον δε “ματώνω” ψυχές με τις λεπίδες του λόγου.»

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags