Facebook Pixel Γιώργος Καπουτζίδης: Άσχημες εξελίξεις για τη σειρά του
Life
| 2023-09-20 07:46:00

Πολύ άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Καπουτζίδη - Γερή "σφαλιάρα", ανακοινώθηκε και επίσημα...

Sportdog Team
Πολύ άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Καπουτζίδη - Γερή "σφαλιάρα", ανακοινώθηκε και επίσημα...

Δεν το περίμενε ο πολύ πετυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος. Οι τελευταίες εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες! 

Μετά τον αδόκητο χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση στα τέλη Γενάρη του 2022 σε τροχαίο ο Γιώργος Καπουτζίδης προβληματίστηκε πολύ για το εάν θα έπρεπε να επιστρέψει η σειρά «Σέρρες» με έναν δεύτερο κύκλο.

Αμφιταλαντεύτηκε αρκετά, ωστόσο, αποφάσισε να γράψει τη συνεχεία της σειράς που έχει και αυτοβιογραφικά του στοιχεία δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν άλλο ηθοποιό. Προσέγγιση έγινε σε πολύ γνωστό ηθοποιό, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.

Στην πορεία παρουσιάστηκε μια ακόμη εμπλοκή: Ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος που πρωταγωνιστεί στη «Μάγισσα» δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία παραγωγής JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη και δεν του επιτρέπεται να πραγματοποιήσει γυρίσματα για άλλη τηλεοπτική σειρά όσο θα είναι σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Ως γνωστόν ο καλός ηθοποιός υποδύθηκε τον πατέρα του Πάνου Νάτση στον πρώτο κύκλο των «Σερρών». Ο Γιώργος Καπουτζίδης λοιπόν αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή της έναρξης των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου των «Σερρών».

Πρόθεσή του είναι να γραφτεί ο δεύτερος κύκλος ωστόσο δεν είναι κάτι οριστικό.

Άλλωστε ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός παλαιότερα είχε πρόθεση να συνεχίσει και την «Εθνική Ελλάδος» κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τότε το Mega με αποτέλεσμα το κλείσιμο του καναλιού και την επαναλειτουργία του τελικά υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αυτό της Alter Ego Media του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι τελικές αποφασίσεις για το μέλλον των «Σερρών» θα παρθούν με τον είσοδο της νέας χρονιάς.

Πηγή: readder.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags