Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί: Βόμβα Ατζούν με Νίκο Παππά - "Πολιορκία" και σε σύζυγο πασίγνωστου Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-09-25 09:00:00

Βόμβα Ατζούν με Νίκο Παππά - "Πολιορκία" και σε σύζυγο πασίγνωστου Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βόμβα Ατζούν με Νίκο Παππά - "Πολιορκία" και σε σύζυγο πασίγνωστου Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ)

Δύο πολύ δυνατά ονόματα στη λίστα του Τούρκου, ενώ γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε on camera ότι απάντησε αρνητικά!
 

Στις 25 Σεπτεμβρίου αναχωρεί από την Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός, για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «I am a celebrity, get me out of here!», τα οποία θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Καλομοίρα, σε ρόλο συμπαρουσιάστριας.

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με δοκιμασίες που θα τους φέρουν στα όριά τους, με τους ίδιους να μάχονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι σε αγωνίσματα, γρίφους και άλλες δοκιμασίες που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με τους φόβους τους.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις οποίες σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, μέχρι στιγμής φέρονται να έχουν δώσει τα χέρια με την Acun Medya οι εξής παίκτες: Πάνος Καλίδης, Αγγελική Ηλιάδη, Νίκος Αναδιώτης, Τάσος Ξιαρχό, Μαρία Καλάβρια, Δημήτρης Βλάχος και Γιώργος Χειμωνέτος.

Επίσης, συμφωνία υπάρχει ήδη με τους Τρύφωνα Σαμαρά, Ραχήλ Μακρή και Νίκο Βαμβακούλα, ενώ πρόταση έγινε από τον Ατζούν και στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Νίκο Παππά, που απάντησε αρνητικά. Αυτό αποκάλυψε η εκπομπή «I Love Σου Κου», στην οποία ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς πως και αυτός δέχθηκε πρόταση, αλλά τελικά δεν θα πάει!

Επίσης, μεταφέρθηκε η πληροφορία πως πρόταση έχει και η Ιωάννα Λίλη, σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη, ωστόσο μπορεί να μπει αργότερα και όχι από την αρχή του παιχνιδιού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags